Prezenční přípravné kurzy na TSP a OSP zdarma jsou fayn

3. 1. 2014 | PR články

Prezenční přípravné kurzy jsou oblíbeným a efektivním způsobem přípravy uchazečů na přijímací zkoušky. Zvláště v případě, že vás čeká přijímací zkouška z okruhů, které nejsou v rámci výuky na SŠ dostatečně pokryté (např. testy obecných studijních předpokladů – OSP Scio nebo TSP MU), může být přípravný kurz základem úspěchu.

Prezenční přípravné kurzy však mnohdy bývají poměrně drahé, což je pro řadu uchazečů, resp. jejich rodičů limitující. Vzdělávací agentura kurzy-fido.cz již osmým rokem připravuje každoročně stovky studentů na přijímací zkoušky, zejména na TSP MU a OSP Scio. V letošním roce přichází s novinkou, která umožní absolvovat tyto kurzy i těm, kteří nechtějí či nemohou za kurz platit.

Ve spolupráci s alternativním mobilním operátorem Fayn.cz nabízejí kurzy-fido.cz zajímavou příležitost: nechat si zaplatit kurz právě od mobilního operátora – a získat tak vlastně kurz zdarma.

„Chtěli jsme nabídnout uchazečům možnost absovovat kurz zdarma, jen jsme přemýšleli, kdo by ho uchazečům mohl zaplatit. Napadlo nás, že by to mohli být třeba mobilní operátoři, a tak jsme ve spolupráci s jedním z nejprogresiv­nějších virtuálních operátorů, Fayn.cz, dali dohromady FIDO tarif objasňuje Martin Víta, ředitel agentury kurzy-fido.cz.

Telefonovat potřebuje každý a volání prostřednictvím alternativních operátorů bývá zpravidla výhodné: v rámci FIDO tarifu máte v měsíčním paušálu za 149 Kč 45 volných minut (1,39 Kč/min) a 35 volných SMS (1,19 Kč/SMS), ale hlavně navíc přípravný kurz zdarma!

Podívejte se na blížší informace k tomuto tarifu s kurzem zdarma.