Čeká vás maturita v září? Sen o vysoké si můžete splnit i tak

25. 9. 2023 | Inspirace

Sting_vysoka_skoly_1uMaturita v září vám dveře k vysoké škole nezavře. Víme, že občas má štěstěna day off a věci nevyjdou podle našich představ. Proto je na Stingu přijímací řízení otevřeno až do 30. září. Přijímačky u nás mají charakter přijímacího pohovoru – zajímá nás vaše motivace a předpoklady ke studiu a můžete k nim i před složením maturitní zkoušky. Maturitní vysvědčení jednoduše doložíte až potom. A kdy přemýšlet o Stingu? Tehdy, když hledáte školu s tradicí, praktickou výukou a individuálním přístupem.

Absolvujte praxi v předních auditorských společnostech

Sting, jehož vlajkovou lodí je specializace účetnictví, vám dá nejen vědomosti, ale také perspektivu do budoucnosti. Zahajte svou kariéru v předních auditorských společnostech díky exkluzivnímu balíčku, který jsme pro vás přichystali. Pracujte díky Stingu v prestižní společnosti a nabírejte zkušenosti, které byste jinde nezískali. Ve hře jsou i 100% stipendia, kdy vám firmy mohou uhradit školné výměnou za praxi.

Hledá se účetní. Zn. Ideál

Sting2Běží vám hlavou proč studovat zrovna účetnictví? Protože firmy dobré účetní milují a neváhají je platit zlatem. Takže jestli jste pečliví, cílevědomí a baví vás čísla, je to skvělá volba. Vzdělání se vám dostane od předních českých specialistů na daně a účetnictví, kteří znají aktuální trendy v oboru a učit se budete na případech z praxe. Svět účetních už dávno nevypadá tak, že sedíte v kanceláři, účtujete má dáti, dal, nebo vyplňujete doklady. Účetnictví a daně jsou dynamicky rostoucí obory, do nichž dorazily nejnovější trendy nejen z digitalizace, ale i z HR.

Je jen na vás, jaké si to uděláte

Pracovat můžete z domu, ze zahraničí, nebo si rovnou založit vlastní účetní firmu. Jako účetní se budete přímo podílet na strategických firemních procesech a ovlivňovat chod firem. Oldřich Bartušek z BDO zmiňuje, kam směřují cesty studentů, kteří v jejich firmě absolvují praxi. „V poslední době sledujeme trend, že studenti, kteří k nám v rámci studia nastoupí, se po skončení studia zapojují do auditorských týmů na plný pracovní úvazek,“ popisuje.

Studujte v prezenční nebo kombinované formě

Sting3Studujte na brněnské soukromé škole s nejdelší tradicí v denní nebo v kombinované formě. V obou případech absolvujete praxi, která je u nás povinná. U kombinovaného studia se vám uznává jako praxe vaše zaměstnání. Rozvrh je tomu přizpůsobený, v případě pracovního vytížení lze domluvit individuální plán.

Baví vás představa, že se stanete odborníkem na čísla? Prozkoumejte naše webovky, nebo si rovnou podejte přihlášku.

Další články k tématu

Vyzkoušejte si obory budoucnosti na VŠCHT - DOD 27. a 28. ledna

Vyzkoušejte si obory budoucnosti na VŠCHT - DOD 27. a 28. ledna

Chemická kybernetika, biochemie a mikrobiologie, environmentální analýza či vodíkové technologie a nanomateriály. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze pořádá 27. a 28. ledna 2023 dny otevřených dveří, na nichž představí zájemcům široké spektrum studijních programů budoucnosti. Kromě toho čekají na návštěvníky exkurze po špičkově vybavených výzkumných laboratořích, prohlídky jedné z nejstarších mineralogických sbírek u nás či návštěva výzkumného …