AKADEMIE STING - nejlepší soukromá vysoká škola v ČR

21. 8. 2018 | PR články

sting-618x411

Soukromá vysoká škola AKADEMIE STING získala v hodnocení vysokých škol nejvyšší ocenění. Nejstarší soukromá vysoká škola v Brně se tak může prezentovat jako Nejlepší soukromá vysoká škola v České republice. Přihlášky na školu lze podávat i během léta!

Hodnocení vysokých škol s názvem Fakulta roku probíhalo mezi studenty a absolventy vysokých škol v České republice. Mezi desítky hodnotících kritérií patřila například spokojenost se studiem, prostředím, uplatněním absolventů, propojením s praxí, profesionálním akademickým zázemím, apod. Na základě výsledků hodnocení tak AKADEMIE STING byla vyhodnocena jako Nejlepší soukromá vysoká škola v České republice. Kromě tohoto ocenění byla škola vyhlášena Nejlepší malou a střední firmou města Brna.

„Na STINGu jsem studovala bakalářské a nyní také magisterské studium. Jedná se sice o soukromou školu, ale škola má velmi dobré jméno. Navíc veškeré studijní materiály jsem dostala zdarma a díky prospěchovým stipendiím nemusím zaplatit ani korunu. Příští rok bych také ráda vyzkoušela studium v zahraničí prostřednictvím programu ERASMUS+.“ uvádí studentka 4. ročníku Klára.

AKADEMIE STING je škola s nejdelší tradicí v Brně (od roku 2000). Nabízí vyhledávané bakalářské obory, prezenční i kombinovanou formu studia, úzké propojení s praxí, flexibilní studium, mobility programu ERASMUS+, studijní materiály v ceně a mnoho dalších výhod! Výše školného patří k těm nejnižším v Brně. Díky prospěchovým stipendiím lze studovat na škole zcela zdarma! Škola se také může pochlubit kvalitními vyučujícími. Působí zde totiž profesionální tým akademických pracovníků s mnohaletými zkušenostmi z akademického i firemního prostředí.

Od založení AKADEMIE STING školu úspěšně vystudovalo více než 4000 absolventů, což je největší počet absolventů soukromé školy na Moravě. Každým rokem škola vyhodnocuje spokojenost i uplatnění absolventů a může se pochlubit jejich velkou zaměstnaností v oboru, která se pohybuje okolo 98%.

Výhodou školy také je, že nabízí flexibilní studium. Pokud například pracujete a rádi byste si doplnili vzdělání na vysoké škole, AKADEMIE STING pro vás může být vhodným řešením. Nabízí kombinovanou formu studia, která vychází vstříc vašim časovým možnostem. Přihlášky ke studiu je stále možné podávat i během léta, a to elektronicky na stránkách www.sting.cz

Další články k tématu

Z VŠHE a VŠMVV se stává University College Prague

Z VŠHE a VŠMVV se stává University College Prague

Dvě soukromé vysoké školy s více než 20letou tradicí se sloučily a vytvořily spolu University College Prague (UCP). Toto spojení přináší mnoho pozitiv nejen pro stávající studenty, ale i pro budoucí uchazeče o studium. „Spojení Vysoké školy hotelové a ekonomické (VŠHE) a Vysoké školy mezinárodních a veřejných vztahů (VŠMVV) vnímám jako logické vyústění, protože tyto …

Studujte na vysoké škole, kam se budete těšit!

Studujte na vysoké škole, kam se budete těšit!

Studujte na vysoké škole CEVRO Institut a učte se od nejlepších ve svém oboru. Studujte právo, bezpečnost, ekonomii nebo politologii! Přihlásit se můžete do 30.6.2023! Proč studovat u nás? Jsme školou rodinného typu a nabízíme širokou nabídku unikátních studijních programů, díky kterým získají naši studenti prestižní vzdělání a následně pak i skvělé uplatnění na trhu …