Komerční banka

1. 1. 2018 | Inspirace

KB_LOGO_siroke

Kdo by neznal Komerční banku. V České republice je jejích klientem každý pátý dospělý Čech! S číslem 5 je přímo spojuje 5 x ocenění banka roku. Od roku 2001 je součástí jedné z největších evropských finančních skupin – Société Générale. Ta působí v 76 zemích a pečuje o více než 32 milionů klientů. Komerční banka se v roce 2018 hrdě hlásí k titulu top zaměstnavatele v oblasti bankovnictví a investic.

 

Co nabízíme studentům:

» Volné pracovní pozice
Přehled aktuálních volných pozic pro studenty a absolventy.

» Studenti a absolventi
Píšete diplomku? Anebo chcete praxi? V Komerční bance žádný problém!

» Dobrovolnické aktivity
Nadace Jistota, darování krve, sbírka oblečení anebo aukce zaměstnaneckých fotografií – to je jenom zlomek z portfolia dobrovolnických aktivit Komerční banky!

KB_3

 

Proč Komerční banka?

Zaměstnavatelem roku 2017, a to i v regionech! Hledá jak zkušené specialisty, tak čerstvé absolventy. Nabízí řadu benefitů a vzdělávacích programů.

» Výhody a benefity

» Vzdělání a rozvoj

KB_5

 

Komerční banka v číslech

1 600 000
klientů v ČR

7 500
zaměstnanců

377
poboček v ČR

 

 Galerie

KB_1

KB_2

 

Další články k tématu

Trainee program u TOP zaměstnavatele

Trainee program u TOP zaměstnavatele

Máš ukončené vysokoškolské vzdělání a chuť stát se profíkem v oboru? Zkus u společnosti Kaufland Česká republika roční Trainee program a převezmi zodpovědnost hned od samého začátku. Poznáš všechny naše oblasti, budeš pracovat na svěřeném projektu a zaučení dostaneš od těch nejlepších. Startujeme, tak nečekej a přihlas se už teď!   Co tě u nás …