Kaufland Česká republika

2. 2. 2023 | Inspirace

zamestnavatel_kauflandJsme lídři na trhu s potravinami. Zakládáme si na rychlosti, kvalitě a vstřícnému jednání se zákazníky. Kromě České republiky působíme i v dalších 7 zemích Evropy a stále expandujeme. Někteří již možná ví, že jsme dceřinou společností skupiny Schwarz. Na českém trhu jsme poprvé představili v roce 1998, kdy jsme u nás otevřeli historicky první prodejnu. Nejsme však jen prodejna, máme také dvě logistická centra, vlastní masozávod a centrálu se širokou škálou uplatnění.

» VÍCE O NÁS, JAKO ZAMĚSTNAVATELI

 

Co nabízíme studentům:

» Volné pracovní pozice

Přehled aktuálních volných pozic pro studenty a absolventy.

» Trainee Program

Ideální příležitost, jak začít budovat svou kariéru a mnohé se naučit z prostředí mezinárodní společnosti. Úspěšným absolventům Trainee Programu Kaufland zajistí komplexní příprava na pozice manažerů a specialistů.

» Brigáda

Máte týdně pár hodin volných a chceš si přivydělat? Na prodejny Kauflandu pravidelně hledáme pracovité kolegy, které láká dynamický chod prodejny a chtějí pestrou pracovní náplň.

 

Proč Kaufland?

Možná proto, že jsme úspěšná mezinárodní firma, která je dlohodobě v čele evropských i světových obchodních řetezců. Jsme jistotou stability a umožnujeme budovat kariéru.

» Rozhovory a videa

» Naše výhody a benefity

 

28_Centrála_marketing_editor_muž_PC

Jedna firma se stovkou příležitostí

Na naše prodejny pravidelně hledáme kolegy od brigádníků a asistentů prodeje až po vedoucí oddělení nebo vedoucí obchodních domů. V logistických centrech najdou uplatnění skladníci, řidiči vysokozdvižných vozíků nebo technici. Nebo se přidej k našim kolegům, kteří ctí tradiční poctivé řemeslo v kombinaci s těmi nejmodernějšími technologiemi při zpracovávání masa v našem masozávodu. Své zkušenosti a znalosti můžeš také uplatnit na pražské centrále, kde si vybereš přesně to pravé ořechové. Marketing? Nákup? Nebo Controlling? Mrkni se na náš výpis všech volných pozic a ozvi se nám.

 41_Centrála_recepční_PC

Společenská odpovědnost (CSR)

Podporujeme biodiverzitu a stavíme u našich obchodních domů komunitní zahrady a hmyzí hotely, jsme hrdým partnerem nadace Světluška, Loono, Paraple a spousty dalších projektů. Pro vysokoškolské absolventy každoročně spouštíme Trainee program, díky kterému nabízíme možnost stát se během roku profíkem v oboru. Již potřetí za sebou jsme navíc získali ocenění Top Employer, které udílí holandský institut na základě nastavení firemních HR procesů. A co ty, nenastal u tebe čas na změnu?

 

Video, aneb čas na změnu…

Galerie, aneb jak to u nás vypadá:

40_Centrála_admin_logistika_muž_PC

39_Centrála_admin_logistika_žena_PC

 

Kaufland_akce JSME TÝM: táhneme za jeden provaz.

davSPORTUJEME: ne vždy to je jen o práci.

 

Kde nás najdete?

Kaufland Česká republika v.o.s.
Centrála společnosti sídlí v Praze 6 a více než 135 prodejen Kaufland po celé České republice.

kontakt_kaufland

 

 

 

Další články k tématu

Trainee program u TOP zaměstnavatele

Trainee program u TOP zaměstnavatele

Máš ukončené vysokoškolské vzdělání a chuť stát se profíkem v oboru? Zkus u společnosti Kaufland Česká republika roční Trainee program a převezmi zodpovědnost hned od samého začátku. Poznáš všechny naše oblasti, budeš pracovat na svěřeném projektu a zaučení dostaneš od těch nejlepších. Startujeme, tak nečekej a přihlas se už teď!   Co tě u nás …

Aktivity při vysoké škole, které vedou k dreamjobu

Aktivity při vysoké škole, které vedou k dreamjobu

Praxe při vysoké škole bývá často podceňovaná. Studenti se věnují studiu a častěji tráví čas s kamarády, než aby si dělali hlavu s praxí a zkušenostmi, které mohou v tento čas získat brigádami/kratšími úvazky. Každý student, který má v životopise uvedenou praxi zároveň ke svému studiu, dostává u pohovoru body navíc. Nemusí to však být klasický pracovní poměr nebo …

V Karlovarském kraji chybí absolventi univerzit

V Karlovarském kraji chybí absolventi univerzit

Firmy z Karlovarského kraje v poslední době stále častěji postrádají kvalifikované zaměstnance s vysokoškolským vzděláním a chybí jim také absolventi. Na problém poukazují samy firmy i Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje, která se zároveň snaží najít řešení, jak do kraje vysokoškoláky přilákat a jak je tam udržet. Letos se například zástupci komory zúčastnili veletrhu pracovních příležitostí v Plzni. …