Dodatečné přijímačky na Psychologii a Polštinu v Ostravě

23. 4. 2008 | Aktuality

Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě vypisuje dodatečné přijímací řízení do těchto nově akreditovaných studijních oborů:

Psychologie Jedná se o dvouoborové studium v bakalářském studijním programu a prezenční formě. Studijní program psychologie poskytuje odborné vzdělání těm, kteří své psychologické znalosti hodlají využívat při práci s lidmi. Vybrané studijní kombinace: Psychologie – Francouzský jazyk a literatura Psychologie – Polský jazyk a literatura Psychologie – Ruský jazyk a literatura Psychologie – Španělský jazyk a literatura Psychologie – Latinský jazyk a kultura

Polština ve sféře podnikání Jedná se o jednooborové studium v bakalářském studijním programu v kombinované formě. Realizováno bude v Ostravě/Českém Těšíně. Absolvent by měl být schopen používat všeobecnou polštinu na úrovni C1, mít znalost odborné polštiny na úrovni B2 a přehled o ekonomice, reáliích a administrativním uspořádání Polska.

Přihlášky na oba obory budou přijímány pouze elektronicky, a to do 14. května 2008. Pozvánku obdrží uchazeči v tomto případě pouze e-mailem, a to do 19. května 2008. Přijímací zkoušky proběhnou v týdnu od 26. do 30. května 2008.

Bližší informace najdete na stránkách univerzity.