Pošlete fotku a vydejte se Všemi směry!

12. 4. 2009 | Aktuality

Už jen necelý měsíc zbývá do zahájení již pátého ročníku festivalu současné publicistiky Všemi směry, který pořádá pražská Vyšší odborná škola publicistiky. Letos je to vůbec poprvé, co se otevře široké veřejnosti. Uskuteční se 5. května v prostorách klubu Roxy/NoD (Dlouhá 33, Praha 1), z něhož se tak „na jeden den a noc“ stane „prostředí určené k setkávání a diskuzi o publicitě, publicistice, veřejném prostoru a komunikaci v něm“.

V souvislosti s blížícím se festivalem vyhlásili jeho organizátoři také amatérskou fotografickou soutěž s příznačným zadáním: „Všemi směry“. Abyste se však mohli soutěže zúčastnit, musíte splnit několik následujících podmínek:

  • musí vám být 15 – 26 let
  • nesmíte se živit jako profesionální fotograf/ka
  • svůj soutěžní snímek musíte zaslat v digitální podobě (3000×2000 pixelů, formát JPG) nejpozději do 26. dubna 2009, a to na e-mail klarakoptova@vsemismery.cz.

(podrobná pravidla soutěže najdete zde).

Vítěz soutěže vzejde z 10 finalistů, kterým bude v prostorách Roxy/NoD uspořádána výstava, a jeho jméno bude vyhlášeno 5. května právě v rámci festivalu Všemi směry. A na jaké ceny se mohou autoři nejlepších fotografií těšit? Absolutní vítěz soutěže získá dárkový certifikát v hodnotě 5000 Kč na kurz IDIF (Institutu digitální fotografie), publikace Mistrovství práce s DSLR, Večery s fotografem, Neffův průvodce digitální fotokomorou a dárkový kupon v hodnotě 500,– Kč na produkty a služby Centra FotoŠkoda. Druhý v pořadí se může těšit na dárkový certifikát v hodnotě 4000 Kč na kurz IDIF a na publikace Mistrovství práce se světlem, Večery s fotografem a Neffův průvodce digitální fotokomorou. Třetí nejlepší práce bude odměněna dárkovým certifikátem v hodnotě 3000 Kč na kurz IDIF a publikacemi Fotografie, Večery s fotografem a Neffův průvodce digitální fotokomorou.

Podrobné informace o festivalu, jeho programu i soutěži najdete na těchto stránkách.

Zdroj: www.vsemismery.cz