Období majálesů je v plném proudu

23. 4. 2014 | Aktuality

Po celé České republice probíhají majálesy. Níže najdete přehled největších českých studentských slavností. Podívejte se, kdy a kam s přáteli vyrazit a co vás tam čeká.

22. 4. Majáles UTB

Ve Zlíně slaví studenti mezi prvními. Vstup je zdarma a vystoupí například Polemic nebo Vypsaná fixa. Pro více informací navštivte http://majales.utb.cz/.

24. 4. Kladenský majáles

Do Kladna jeďte už ve čtvrtek 24. 4. Vstupné se neplatí a vystoupí například Vypsaná fixa nebo Prago union.

25. 4. Ústecký majáles

Ústí nad Labem čeká průvod už v pátek 25. dubna. Cena vstupného pro studenty je 100 Kč a můžete se těšit třeba na Tata bojs nebo Wohnout. Úplný line-up zda: http://usteckymajales.cz/.

25. 4. Hradecký majáles

Pokud máte do Ústí nad Labem daleko, koná se ve stejný den majáles i v Hradci Králové. Za 499 Kč můžete vidět třeba UDG, Sto zvířat nebo Tomáše Kluse. Pro více informací se podívejte na http://hradec.majales.cz/,

30. 4. Pražský majáles

První pražský majáles bude poslední dubnový den. Vstupenky pořídíte za 550 Kč a vystoupí například Chinaski, Xindl X nebo Midi Lidi. Více informací na http://praha.majales.cz/.

1. 5. Majáles studentů

Na prvního máje hostí Praha druhý majáles. Na tento je vstupné zdarma a vystoupí například Totál Vokál nebo Zdroj zvuku. Pro více informací se podívejte na http://majalesstudentu.cz/.

3. 5. Majáles Dobruška

Na majáles v Dobrušce je vstupné dobrovolné. Vystoupí například Atmo music nebo We on the moon. Další informace na http://majales.dobruska.cz/.

6. 5. Olomoucký majáles

Majáles Univerzity Palackého je zdarma. Představí se na něm třeba From our hands nebo Tata bojs. Pro další informace navštivte http://majales.upol.cz/.

7. 5. Majáles Ostrava

Po Olomouci pokračuje majálesové veselí v Ostravě. Za 90 Kč si můžete poslechnout UDG či kapelu N.O.H.A. Více informací na http://majalesostrava.cz.

7. 5. Brněnský majáles

V tentýž den jako Ostrava hostí majáles i Brno. Se vstupenkou za 499 Kč zhlédnete třeba Fast Food Orchestra, Adam Mišík nebo Johnny Machette. Podrobnější informace najdete na http://brno.majales.cz/.

10. 5. Majáles Pardubice

Studenti v Pardubicích si zatančí a zazpívají za 299 Kč. Těšit se můžou například na Mig 21, Divokýho Billa nebo Mandrage. Více informací na http://majalespardubice.cz/.

12.-16. 5. Budějovický Majáles

Vidíte správně, největší český majáles trvá pět dní. V Českých Budějovicích vystoupí kupříkladu Skyline, Vložte kočku, The Fireballs a mnoho dalších. Vstupné je dobrovolné a více informací najdete na http://budejovickymajales.cz.

Zdroj obrázku: majales.cz

Další články k tématu

Festivalový přehled: Kam vyrazit za kulturou a kde potrápit ušní bubínky

Festivalový přehled: Kam vyrazit za kulturou a kde potrápit ušní bubínky

Většina vysokoškoláků již před nějakým tím týdnem úspěšně složila všechny zkoušky a nyní si může užívat blažené volno. Pokud je tedy nečeká opravný termín nebo rozepsaná diplomka. Ať tak či tak, léto patří festivalům! Přinášíme přehled těch nejzajímavějších. Frenštát pod Radhoštěm bude ve dnech 9. až 10. července hostit festival Horečky Fest, na němž vystoupí …

Léto ve světě: Hra na imaginární kytaru a skok přes miminko

Léto ve světě: Hra na imaginární kytaru a skok přes miminko

Léto je o tom vyzkoušet něco nového. Možná už si myslíte, že jste vyzkoušeli všechno. Omyl. Co se třeba nechat nést v rakvi, nebo přeskočit nemluvně? Vydejte se s námi na cestu po dvou kontinentech a zjistěte, jaké jsou ty nejpodivnější činnosti, kterým se v létě lidé věnují. USA Spojené státy byly vždycky osobitou zemí, kde se mísí …