Druhé kolo přijímacího řízení na FEL ZČU

23. 6. 2010 | Aktuality

Fakulta elektrotechnická Západočeské univerzity v Plzni (FEL ZČU) vypsala druhá kola přijímacího řízení pro všechny zájemce o prezenční studium. Přihlášky do bakalářských oborů v prezenční formě studia lze podávat až do 27. srpna 2010.

Důvodem takového kroku je podle údajů zveřejněných na webových stránkách fakulty „především úspěšný vstup Fakulty elektrotechnické do projektu EU, pro který je nutno zajistit dostatečný počet kvalifikovaných pracovníků“. Tímto projektem má být nové Regionální inovační centrum elektrotechniky (RICE), pro nějž je již nyní podle slov děkana FEL Jiřího Hammerbauera začít s výchovu perspektivních absolventů v oblastech elektroniky, energetiky, výkonové elektroniky, pohonů a diagnostiky a dalších.

Přihlášku na bakalářské studijní programy lze podat písemně na děkanát FEL ZČU nebo elektronickou formou. Přijímací zkoušky se nekonají – uchazeči jsou přijímáni pouze na základě středoškolských studijních výsledků a dalších odborných aktivit.

Bližší informace o otevíraných oborech, podmínkách přijetí, obsahu studia i možnostech uplatnění najdete na strákách www.fel.zcu.cz/zajemci.

Zdroj: www.fel.zcu.cz