ADP Employer Services Česká republika

1. 1. 2018 | Inspirace

ADP_recepce

Společnost ADP – tři písmenka, co nabízí hodně. Působí ve více než 110 zemích světa a zabývá se mzdovým účetnictvím, personalistikou a vyhledáváním talentů už více než 60 let. Mezi klienty společnosti se radí firmy všech velikostí – od nadnárodních korporací až po malé rodinné podniky. Společnost je výhradním poskytovatelem služeb v oblasti mezd pro 50 největších nadnárodních korporací v Evropě, co někdy znamená zpracovat přes 750 000 výplatních pásek měsíčně!

 

Čím se ADP liší od ostatních?

 

Multikulturní

K zaměstnancům ADP se hrdě hlásí pracovníci z 36 zemí, kteří hovoří 18 jazyky. Týmy jsou v této multikulturní společnosti rozdělené právě podle jazyků. V „italském týmu“ tak klidně potkáte Němku, Brazilce, Maďarku a Slováka.

Přátelská

Společně s kolegy můžete vyrazit na teambuildingové akce jako jsou různé večírky nebo sportovní aktivity. Anebo se potkat jen tak na oblíbeném grilování v karlínském přístavu. Je to jenom na Vás.

Aktuální volné pozice

Podívejte se, jaké příležitosti teď ADP nabízí.

Nakoukněte na možná i Váš první den v práci!

adp1

adp2

adp3

 

Kde nás najdete?

Sídlíme v Praze a Plzni. Co víc dodat. Skvělá města pro práci a život.

Další články k tématu

Trainee program u TOP zaměstnavatele

Trainee program u TOP zaměstnavatele

Máš ukončené vysokoškolské vzdělání a chuť stát se profíkem v oboru? Zkus u společnosti Kaufland Česká republika roční Trainee program a převezmi zodpovědnost hned od samého začátku. Poznáš všechny naše oblasti, budeš pracovat na svěřeném projektu a zaučení dostaneš od těch nejlepších. Startujeme, tak nečekej a přihlas se už teď!   Co tě u nás …