Veletrh MBA programů vás přesvědčí, že má tento titul smysl

21. 2. 2024 | PR články

Veletrh MBA programů
Letošní 4. ročník, online veletrhu profesního vzdělávání CAMBAS opět hostí Vysoká škola NEWTON. Podle Jiřího Koleňáka, člena předsednictva CAMBAS, je to signál směrem k veřejnosti, že kvalitní celoživotní vzdělávání nabývá v Česku stále většího významu.

Online veletrh akreditovaných programů MBA se uskuteční 28. února 2024 od 17:00 a je určený všem zájemcům o studium MBA a také personálním oddělením firem, které podporují kvalifikační růst svých zaměstnanců. Veletrhu se může zúčastnit široká veřejnost prostřednictvím platformy Youtube. Stačí se zaregistrovat a v ten správný čas se připojit.

Portál Vysokeskoly.cz je mediálním partnerem Veletrhu akreditovaných programů MBA.

Newton

Jednotliví zástupci z veřejných i soukromých škol představí veřejnosti MBA programy,  které prošly náročným akreditačním řízením dle mezinárodních standardů.

„Myslím si, že neexistuje efektivnější způsob, jak si srovnat ty nejlepší  MBA programy v ČR během krátké doby,“  dodává Jiří Koleňák, prorektor pro strategii a rozvoj Vysoké školy NEWTON a garant MBA programů, které tato škola nabízí.

Prosazovat dobré povědomí je podle Jiřího Koleňáka stále důležitější, protože na českém trhu sice existuje nespočet vzdělávacích agentur, které MBA programy nabízejí, ale jejich kvalita je v mnoha případech nevalná, a proto je existence akreditací velmi důležitá.

 „CAMBAS byl založen v roce 1998 proto, aby kultivoval prostředí na trhu programů MBA a přispěl tak k rozvoji této celosvětově uznávané formy celoživotního vzdělávání v České republice. Věřím, že se nám to alespoň částečně daří,“ říká předsedkyně CAMBASU Hana Machková.

„Hodně nám na tom záleží, protože manažerské vzdělávání představuje významný pilíř v rámci nabídky Vysoké školy NEWTON, na kterém budeme do budoucna stavět. Doufám, že tento typ vzdělávání bude v budoucnu vývozním artiklem Česka,“  dodává Koleňák.

Zatímco ve světě je tento typ vzdělávání zcela běžný a lidé, kteří chtějí postoupit na střední a vyšší manažerskou pozici musí doložit adekvátní vzdělání v této oblasti, v Česku celá řada lidí podniká intuitivně. To se projevuje na způsobu vedení podniku i lidí. Cílem MBA programu je naučit tyto podnikatele pracovat s adekvátními manažerskými nástroji a rozvíjet lidi” dodává prorektor pro strategii a rozvoj a úspěšný podnikatel, Jiří Koleňák. „Titul MBA může pozitivně a výrazně ovlivnit vaši kariéru. Získáte aktuální znalosti a kontakty. Navíc garantem tohoto vzdělání je vysoká škola, která má určitý kredit.“

 

Další články k tématu

Online MBA studium: Cesta k udržitelnější budoucnosti

Online MBA studium: Cesta k udržitelnější budoucnosti

Úspora nejen času a peněz, ale také přírodních zdrojů nebo energie. To jsou jen některé z pozitivních dopadů online studia MBA. Poptávka po vzdělávání na dálku roste. Jeho oblibu navíc umocnila pandemie. Není divu – tento způsob e-learningové výuky je šetrnější nejen k peněžence, ale také k přírodě. O ušetřeném čase ani nemluvě. Online MBA studium na institutu …

Atraktivnější plat nebo vyšší hodnota na trhu práce: Výhody MBA studia

Atraktivnější plat nebo vyšší hodnota na trhu práce: Výhody MBA studia

Absolventi na institutu CEMI si získání titulu MBA pochvalují – vyplývá tak z průzkumu agentury STEM/MARK zaměřené na přínos MBA v době pandemie a následné geopolitické i ekonomické krize. Studium MBA otevírá dveře novým pracovním příležitostem, učí lépe reagovat na změny a pomáhá čelit výzvám, které svět businessu přináší – a to navzdory nepříznivým podmínkám v podobě …

Motivační školné MBA a LL.M. – Cenu školného máte ve svých rukou

Motivační školné MBA a LL.M. – Cenu školného máte ve svých rukou

Máme pro Vás fantastickou novinku, která zásadně změní Váš přístup k osobnímu rozvoji a pomůže Vám dosáhnout nejlepších výsledků. Představujeme Vám Motivační školné MBA a LL.M. – revoluční koncept, který spojuje motivaci s výkonem a zaručuje cenově výhodné studium.   Jaké programy mohu studovat? Motivační školné je dostupné pro všechny programy MBA, LL.M., MPA a MSc., …