Veletrh Expolingua začne již příští týden

4. 11. 2007 | Aktuality

Kolik jazyků znáš, tolikrát jsi člověkem. Znáte tohle, pravda již tak trochu otřepané, přísloví? Tak přesně tímto se řídí také dvoudenní veletrh Expolingua, který začíná 9. listopadu.

Mezinárodní veletrh jazyků, vzdělávání a kultury Expolingua Praha 2007 nabídne návštěvníkům více než šedesát seminářů a přednášek tuzemských i zahraničních odborníků z oblasti cizích jazyků a kultur. Na jeho sedmnáctém ročníku se představí celkem sedmnáct zemí.

Organizátoři veletrhu se snaží poskytnout komplexní přehled o programech a službách souvisejících se studiem cizích jazyků. Středoškolákům, vysokoškolákům, jejich rodičům, učitelům, profesorům i všem ostatním zájemcům o cizí jazyky a kultury nabídne několik zajímavých témat – od klasických překladů a tlumočení až po e-learning a spojení studia cizího jazyka s prací v zahraničí.

Veletrh nabízí také pestrý doprovodný a kulturní program, které poskytují návštěvníkům možnost příležitost získat informace o studiu a práci v zahraničí, či se dozvědět více o jazykových zkouškách. Odvážní si mohou vyzkoušet i minikurz přímo na veletrhu. Chybět nebudou ani soutěže – soutěživci se mohou pokusit přitáhnout štěstěnu a vyhrát třeba týdenní pobyt v Austrálii, překladatelský software nebo jinou z padesátky věcných cen. Stačí jen vyplnit soutěžní kupon, který získá na veletrhu. Bližší informace o programu se zájemci dozví na webových stránkách www.expolingua.cz.

www.uiv.cz, www.expolingua.cz