SVŠ Majáles Zlín 2011 nám dýchá na záda! 3. 5. Zemřeš

1. 5. 2011 | Tiskové zprávy

Každoroční hudební festival Majáles je tady. Po nedělní oslavě Svátku práce si zlínští odpočinou jenom den. V úterý 3. května se totiž místa jako náměstí Míru, klub Metro, Golem, Backstage, Flip nebo Dílna 9472 promění ve vražedně zábavné místo pro oslavu jarního svátku studentů. Po roce je tady opět SVŠ Majáles Zlín 2011.

„Vše se začne jednu hodinu po poledni, kdy z parkoviště na ulici Březnická startuje tradiční průvod městem. Letošním tématem je horor, což dává všem účastníkům spoustu prostoru při tvorbě kreativních masek. Ty nejlepší budou oceněny bohatými dárky od partnerů akce“ řekla tisková mluvčí festivalu, Andrea Fleissigová. Trasa povede kolem Velkého kina, Golemu, přes park Komenského, až na náměstí Míru, kde průvod přivítá moderátor Kazma, známý z televize Stream. První kapelou letošního Majálesu jsou „chuligáni z vsetínského Bronxu“ Criminal Colection. Ty během odpoledne na náměstí vystřídá punková Degradace, Airfare či oblíbení Charlie Straight. V mezičasech si návštěvníci mohou užívat bohatého doprovodného programu. Mimo stánky s občerstvením všeho druhu a zábavné atrakce jsou připraveny soutěže o nejstrašidelnější řev či vražedný kvíz, v obchodním centru Zlaté jablko bude od druhé do sedmé hodiny večerní připraven hororový fotokoutek s profesionálním fotografem i výzdobou či infostánek s možností zakoupit si originální placky s motivy festivalu, programy, letáčky a všemi důležitými informacemi.

Hudební štafetu na náměstí doběhnou Charlie Straight přibližně v 19:30, kdy se program přesune do pěti klubů ve Zlíně. „V Golemu se diváci mohou od devíti hodin těšit na The Frustrators či jedno z největších lákadel letošního ročníku – kapelu Wohnout, která si na festival odskočila přímo z nahrávacího studia, kde připravuje novou desku“ prozradil jeden z hlavních manažerů festivalu Martin Thoř. Po nich se o rozprouděný dav postará sestava Prague Conspiracy a do rána budou zábavu udržovat holky z MHDJ’s.

Další stage, kterou můžou diváci navštívit je letos nově Dílna 9472 (dříve Divadélko v klubu), kde organizátoři lákají na dvoučlennou formaci Huso či známého herce a písničkáře Jiřího Schmitzera. Vstupné bude činit 100,– Kč. Koho by nenadchla rocková atmosféra v Golemu ani netradiční prostředí v Dílně 9472, může vyrazit do Backstage baru, kde se dočká Hip hop a RnB songů od DJs Rico a Low Money. Tančit se bude také v Metru, kde to rozjedou DJs Marcus Cooper, Sasha Vee & Pietri a Mirci a ve Flipu bude čekat Boney M a další OLDIES hity. U vstupů do všech těchto klubů bude možnost zakoupit si jednotlivé vstupné za 70,– Kč nebo hromadné za 150,– Kč.

„A že byste rádi těchto 150,– Kč ušetřili? Ještě v pondělí máte možnost získat vstupenky ve slevněném předprodeji a to na magistrátu města nebo v Knihovně UTB a nebo ještě lépe – úplně zadarmo! V Knihovně UTB probíhá speciální pátrací soutěž, kde jsou mezi regály s knížkami schovány tři volné vstupenky. V pondělí také končí poznávací foto soutěž v obchodním centru Zlaté jablko. A poslední lístky budou čekat i na internetových stránkách Zlínského deníku. Více informací nejen o soutěžích hledejte na www.majales.utb.cz“ dodala na závěr Fleissigová.

Andrea Fleissigová
Manažerka PR, tisková mluvčí
Majáles Zlín 2011
fleissigova@gmail.com
+420724965532

Další články k tématu