Studenti a absolventi VŠE mají opět ŠANCI najít práci

25. 9. 2012 | Aktuality

Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE) pořádá ve dnech 16. a 17. října další ze svých podzimních kol pracovního veletrhu ŠANCE, který je určen všem jejím studentům a absolventům. Příští běh mohou jako obvykle očekávat zase na jaře. Jeho primárním cílem není nic jiného než umožnit vzájemný osobní kontakt mezi stávajícími či bývalými studenty a firmami, které hledají nové zaměstnance.

Veletrh se uskuteční přímo v sídle VŠE, konkrétně v Rajské budově (nám. Winstona Churchilla 4, Praha 3). Jeho součástí budou kromě samotných prezentačních stánků jednotlivých firem také panelové diskuze, věnované aktuální poptávce a nabídce v dotčené oblasti pracovního trhu, jeho trendům i současné situaci. Chybět nebudou ani workshopy nebo studenty velmi vyhledávaná příležitost konzultovat podobu a obsah svého životopisu. Ta bude otevřena všem návštěvníkům druhý den veletrhu.

Akce trvá vždy dva dny, přičemž každý účastník vystavuje jen v jednom z nich. VŠE ji pořádá už více než deset let, ale dnešní podobu získala až na podzim 2006. Každoročně ji navštíví přes 1 500 studentů a absolventů školy.

Zdroj: rpc.vse.cz