Soutěž pro studenty vybraných moravských vysokých škol. Ve hře je 56 tisíc!

15. 2. 2011 | Aktuality

Ještě do 20. února 2011 se mohou hlásit všichni studenti Vysoké školy báňské-Technické univerzity Ostrava (VŠB-TUO), Ostravské univerzity, Slezské univerzity a Vysoké školy podnikání do soutěže s titulem Chyť svou KARIÉRU. Letos se koná již podruhé.

Pořadatelem soutěže je VŠB-TUO. Ze všech do ní přihlášených studentů bude nakonec vybráno dvacet, kteří budou pořadatelem následně rozděleni do pěti čtyřčlenných týmů. To, zda byli přihlášení studenti do soutěže vybráni, se dozvědí dva týdny před samotným zahájením soutěže. Avšak ani potom nebudou vědět, s kým přesně budou v týmu spolupracovat, stejně tak jako nebudou znát ani zadání úkolu, které bude vzhledem k různorodému zaměření studentů v týmu univerzální. Smyslem soutěže nakonec bude vypracovat nejlepší řešení úkolu, který jim 7. března v 9 ráno zadá hodnotící komise.

Do každého týmu bude přidělen jeden zástupce z každé ze čtyř vysokých škol. Všichni budou ubytováni na kolejích, kde budou mít zázemí pro práci a zajištěné jídlo i pití. Výsledky odevzdají druhý den, tedy 8. března v 9 hodin ráno, a poté je prezentují před komisí v aule VŠB-TUO. 9. března uspořádají tutéž prezentaci před účastníky konference Kariéra PLUS, na které proběhne i vyhlášení výsledků a předání cen. Vítězný tým nakonec získá 32 tisíc korun, druhý 16 a třetí 8 tisíc korun.

Na vysokých školách v Moravskoslezském kraji se už teď objevuje maskot akce, který rozdává letáky s informacemi o soutěži. Soutěž Chyť svou KARIÉRU je součástí projektu Kariéra PLUS. Ten každoročně organizuje VŠB-TUO a tvoří jej jednak veletrh pracovních příležitostí v Moravskoslezském kraji a jednak odborné konference.

Více informací najdete na zde.

Zdroj: www.vsb.cz/karieraplus