Druhé kolo přijímaček na Přírodovědecké fakultě UPOL

11. 5. 2011 | Aktuality

Přírodovědecká fakulta Univerzity Palackého v Olomouci bude přijímat přihlášky ke studiu až do poloviny srpna 2011. Do tohoto data je zapotřebí odeslat elektronickou přihlášku, její zkrácenou verzi na studijní oddělení a zaplatit administrativní poplatek 500 Kč. Druhé kolo přijímacího řízení vyhlásil děkan fakulty vzhledem k tomu, že nebyla zcela naplněna kapacita některých oborů. První kolo přijímacích zkoušek proběhne 13. – 17. června, termín zkoušek pro druhé kolo zatím není vyhlášen.

Hlásit se můžete do různých studijních oborů bakalářského i magisterského studia, v případě bakalářského studia jsou to obory v programech matematika, aplikovaná matematika, geologie, geografie, chemie, biologie, fyzika a informatika, na podobnou nabídku narazí také zájemci o studium magisterské. Kompletní seznam oborů otevřených pro druhé kolo přijímacího řízení najdete na stránkách Univerzity Palackého.

U většiny studijních oborů se konají z určených předmětů jen písemné přijímací zkoušky ze stanovených předmětů v rozsahu učiva gymnázia.

Zdroj: webové stránky Univerzity Palackého