O fotografickou soutěž Okultění se zajímá čím dál více lidí

1. 5. 2011 | Tiskové zprávy

29. dubna se pod kabátem pražského Majálesu předvede několik talentovaných začínajících fotografů. Ve 14 hodin bude zahájeno na dvoře Filozofické fakulty UK v Celetné ulici a nedaleké kavárně Le Court slavnostní vyhlášení Okultění 2011.

„Každý rok se zvyšuje úroveň akce a vždy přiláká o něco více diváků. Pomalu rosteme, a stáváme se součástí pražského studentského i veřejného života. Věříme, že letošní ročník přiláká ještě více lidí a poodhalí zase nějaký ten vznikající talent,” řekl Tomáš Gavlas, předseda občanského sdružení Culto a hlavní organizátor akce.

Veškeré zajímavé fotografie jsou vyvěšeny na www.culto-ako.cz, kde diváci mohou hlasovat. Kromě divácké ceny, se bude udělovat i cena od odborné poroty v čele s Věrou Matějů, předsedkyní svazu českých fotografů. Zároveň bude rozdána spousta dalších zajímavých ocenění. Během večera se o zábavu postarají i muzikanti. Okultění dá možnost vystoupit několika kapelám. Nejlepší hudební formace vystoupí na pražském Majálesu skapelami jako jsou Chinaski nebo Skyline. Výsledky soutěže budou vyhlášený před 20 hodinou v přilehlé kavárně Le Court.

V případě dotazů kontaktujte:
Štěpán NEUBAUER / tiskový mluvčí
M: +420 773 527 634
E: pr@majales.czwww.majales.cz

Poznámka pro editory:
– Majáles funguje od roku 2004
– V loňském roce ho ve čtyřech městech navštívilo 52 550 platících návštěvníků, což bylo nejvíce ze všech ostatních českých festivalů
– Program zahrnuje více než 20 doprovodných akcí ve 2 měsících
– zhruba 346 000 lidí shlédlo v roce 2010 akce doprovodného programu

Další články k tématu