Dny otevřených dveří na VŠEM lákají na známá jména

4. 3. 2015 | Aktuality

V rámci přednáškového cyklu s názvem „Hosté VŠEM“ zve soukromá Vysoká škola ekonomie a managementu významné osobnosti ze světa obchodu a podnikání, vrcholové manažery, majitele firem, známé osobnosti ze společenského života nebo přední odborníky působící v oblasti ekonomie, managementu lidských zdrojů, marketingu či financí, aby se podělili o vlastní zkušenosti formou diskuse či přednášky. Přednáškový cyklus probíhá vždy současně se Dnem otevřených dveří VŠEM.

Účast na nich je přístupná jak studentům a absolventům, tak široké laické a odborné veřejnosti. Uskuteční se vždy v prostorách VŠEM na adrese Nárožní 2600/9A, Praha 5 – Stodůlky.

Tím nejbližším hostem VŠEM bude PhDr. Petra Drahoňovská, která přijala pozvání na den otevřených dveří konaný ve středu 4. března 2015. Dalšími plánovanými hosty jsou: Tomáš Springer (18. března), Tomáš Čupr (19. března), Kateřina Kaňoková a Jana Klampflová (1. dubna), Robert Peňažka a Petr Topinka (15. dubna), Kateřina Tučková (22. dubna), Josef Kadlec (6. dubna) a Tomáš Halík (datum bude upřesněno). Více o přednáškách i dnech otevřených dveří na www.vsem.cz.

Zdroj: www.vsem.cz.