Chcete vědět, jak se naučit více s menším úsilím? Jak zvládnout přípravu na maturitu bez stresu?

21. 2. 2011 | Tiskové zprávy

Vysoká škola managementu a podnikání NEWTON College zve studenty středních škol, kteří se připravují na maturitu, na interaktivní seminář: „Jak se efektivně učit“.

Pod vedením zkušeného odborníka se dozvíte, jak zvýšit efektivitu Vašeho studia a úsilí, jak trénovat paměť, jak při učení odpočívat, jak vybrat z velkého množství učiva to podstatné a další užitečné rady a tipy. Některé z technik si vyzkoušíte a natrénujete přímo na semináři.

Témata semináře:

Praktické tipy k efektivnímu učení / Trénink paměti a mnemotechnické pomůcky / Umět vybrat podstatné / Grafické pomůcky při učení /
Energetický koncept „flow“ / Práce s vnitřní energií /
Vnitřní účet a nedokončené tvary / Denní rytmy /
Psychohygiena / Smysl věcí a o co vlastně v životě jde

Cílem semináře je pomoci maturantům úspěšně zvládnout náročné období, které je čeká před maturitní zkouškou a přijímacími zkouškami na vysoké školy.

Termíny:
Út – 15. března 2011 od 18:00 do 20:00
Út – 22. března 2011 od 17:00 do 19:00
Čt – 24. března 2011 od 17:00 do 19:00

Místo: VŠ NEWTON College, Rašínova 2, Brno (4. patro, učebna č. 5)

Jak se přihlásit?
Účast na semináři je zdarma, kapacita účastníků na 1 seminář je omezená. Rozhoduje pořadí (datum) přihlášení. Hlaste se proto co nejdříve, nejpozději však do pátku před termínem konání (tj. do 11. 3., 18. 3. nebo 25. 3.), na email: seminar@newtoncollege.cz
Přihláška na seminář musí obsahovat Vaše jméno a termín, na který se hlásíte.
Do předmětu emailu uveďte „JAK SE EFEKTIVNĚ UČIT“.

O lektorovi – Ing. Milan Bobek, MSc.
Držitel britského certifikátu CTP pro lektory a organizátory vzdělávání v rámci CIPD, absolvent tříletého výcviku koučů, řady postgraduálních manažerských kurzů zaměřených na efektivitu skupinové práce, budování týmu, vedení týmů a komunikaci. Zakládající člen České asociace koučů. Má za sebou více než 10 let manažerské praxe s řízením lidských zdrojů. Na Masarykově ústavu vyšších studií ČVUT ve spolupráci se Sheffield Hallam University získal titul MSc. v oboru strategické řízení lidských zdrojů. V současné době je partner a konzultant společnosti NEWTON Solutions Focused, a.s. Na NEWTON College přednáší od roku 2004, kde vyučuje předměty zaměřené na růst osobnosti a na efektivní práci s lidmi. Specializuje se na koučování, moderování, práci s jednotlivcem i se skupinou a na budování týmů.

Další články k tématu