Byly vypsány nové termíny pro přípravné kurzy SOKRATES!

8. 2. 2013 | Aktuality

Těm, kdo uvažovali o přípravném kurzu na vysokou školu, ale nestihli se přihlásit včas, se naskýtá druhá šance. Institut SOKRATES vypsal nové termíny vybraných intenzivních přípravných kurzů, které začínají ještě v březnu 2013. Otevírány jsou v Brně a Ostravě.

Nové termíny se týkají jak komplexních, tak speciálních kurzů. Do některých kurzů je navíc možné se stále ještě přihlásit i zpětně, a to za snížené ceny. Intenzivní kurz v délce 24 výukových hodin vyjde na 2.699,– Kč, 32hodinový intenzivní kurz stojí 2.999,– Kč. Za 40hodinový intenzivní kurz zaplatí zájemci nyní 3.999,– Kč. V ceně kurzovného jsou i veškeré materiály a také řada přijímacích testů na vysoké školy minulých let.

Všechny aktuálně zahájené kurzy začínají 16. března a končí v dubnu. Zatímco komplexní kurzy se zaměřují zejména na to, co využijete u přijímacích zkoušek na konkrétním typu školy, speciální kurzy uchazeče připravují například k Národním srovnávacím zkouškám, SCIO testům či testům studijních předpokladů jednotlivých univerzit.

Více informací o přípravných kurzech a přihláškám k nim naleznete na stránkách Institutu SOKRATES.

Zdroj: www.sokrates.cz
Zdroj foto: Stock.XCHNG