Pozvánka na veletrh JOBS EXPO a EDUCA EXPO 2018

20. 2. 2018 | Aktuality

Nemáte práci nebo hledáte lepší? Chcete prohloubit Vaše vzdělání? Řešení nabídne veletrh JOBS EXPO a sekce EDUCA EXPO. Připravujeme 8. ročník mezinárodního veletrhu pracovních příležitostí a vzdělávání, uskuteční se na pražském Výstavišti v Holešovicích v termínu od 8. do 9.bžezna 2018.

Jde o ojedinělou příležitost na jedné straně pro zaměstnavatele a na straně druhé pro zájemce o odpovídající pracovní uplatnění. Ačkoliv současná situace na trhu práce hovoří o poměrně značném převisu poptávky nad nabídkou, při hlubším zkoumání však není situace až tak jednoznačná. Zcela logicky jde zaměstnavatelům zejména o kvalitu. Hlavním cílem veletrhu je podpořit mobilitu práce a vyhledávat volná pracovní místa nejen v Česku, ale i v Evropě.

Nabízí se zde příležitost k poznání nejlepšího a nejvhodnějšího člověka na kterékoliv pracovní místo, není lepší než jeho osobní poznání a kontakt „face to face“.

Součásti veletrhu JOBS EXPO bude Testovací centrum od VysokeSkoly.cz, které Vám pomůže zjistit vaší typologii a obor na který se hodíte.

Sekce EDUCA EXPO napomůže nejen k jazykové vybavenosti uchazečů o práci, rozšiřování znalostí a dovedností, ale také představí rozmanité jazyky a kultury, vzdělávací a rekvalifikační projekty, mezinárodní jazykové výměnné programy a mnoho dalšího.

Veletrh můžete navštívit vždy od 10:00 do 18:00 (8. – 9.bžezna 2018).

Vstupné je ZDARMA.

jobsexpo_clanek

Další články k tématu