I studenti potřebují ostříží zrak. Zbavte se dioptrií natrvalo!

24. 5. 2011 | PR články

Studujete na vysoké nebo střední a máte dioptrickou vadu? Máme pro vás ideální řešení všech nesnází spojených s nošením brýlí či čoček! Laserová korekce zraku je nyní pro studenty za výhodnou cenu!

Už žádné zarudlé a podrážděné oči od kontaktních čoček, ať už jste minulou noc proleželi v knihách, nebo protancovali! Navíc, kolikrát se vám už stalo, že jste v nich dokonce usnuli? Brýle zase dovedou pořádně potrápit třeba při sportu. Věděli jste, že vážná zranění očí jsou mnohdy způsobena právě obroučkami brýlí? Nehledě na to, že pořizovat si neustále nové, když vás do nich spoluhráč omylem trefí balonem, není zrovna nejlevnější záležitost. Být ale na vysoké škole slepý jako krtek, to asi také není rozumné řešení. Takže, co teď s tím? Naštěstí existuje ještě jedna varianta – laserová korekce refrakčních vad. Po pouhé čtvrt hodině strávené na operačním stole zapomenete, že jste kdy špatně viděli.

Na Evropské oční klinice Lexum jsou všem klientům k dispozici ty nejmodernější dostupné technologie, díky nimž je možné dosáhnout bezbolestně a během krátké chvíle maximálně kvalitního výsledku. Samozřejmostí je rovněž odborný personál s letitými zkušenostmi a citlivým přístupem ke každému klientovi. Pobočku Evropské oční kliniky Lexum navíc najdete hned v pěti velkých českých městech, kromě Prahy také v Brně, Ostravě, Českých Budějovicích a Táboře.

„To je všechno moc hezké,“ říkáte si možná, „ale operace očí není nejlevnější.“ Ano, operace očí představuje poměrně velkou jednorázovou finanční zátěž. Za kontaktní čočky a brýle však člověk během svého života utratí více než 100 tisíc Kč. Nezapomeňte, že operace je trvalým řešením, zcela odpadnou problémy s neustálým otíráním zamlžených brýlových skel, nasazováním a vyjímáním čoček… Nemluvě o rizicích, s používáním kontaktních čoček spojených – ať už jde o možné infekce vzniklé nesprávným používáním čoček, mechanické poškození oka způsobené nevhodnou manipulací s čočkou nebo nesprávně zvolenou velikostí čočky, či alergie a toxické reakce na roztok očních čoček. Díky laserové korekci zraku, a to krátkozrakosti, dalekozrakosti i astigmatismu, uvidíte mnohdy dokonce ještě lépe než dřív! Evropská oční klinika Lexum navíc přichází se zvýhodněnou nabídkou pro studenty středních a vysokých škol – už od 13 000 Kč můžete své brýle odložit navždy. A pokud byste i přesto váhali, zeptejte se na bezúročnou půjčku, díky níž pohodlně rozložíte platbu do 6 měsíců. Je to jen na vás – už v dalším semestru můžete vidět ostře bez brýlí či kontaktních čoček.

Pro více informací a objednání se na vyšetření www.lexum.cz