Nový obor a druhé kolo na Univerzitě Tomáše Bati

19. 7. 2011 | Aktuality

Fakulta aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně vypisuje 2. kolo přijímacího řízení do bakalářských studijních oborů Bezpečnostní technologie, systémy a management a Informační a řídicí technologie. Současně otevírá nový studijní bakalářský obor Informační technologie v administrativě.

Nový bakalářský obor Informační technologie v administrativě je zaměřený do oblasti informatiky, ekonomie, marketingu a práva. Absolventi oboru budou moci najít uplatnění od firemních marketingových oddělení až po administrativní pozice ve státní správě. Studiem nabyté znalosti a zkušenosti umožní absolventům vést menší týmy či vytvářet a realizovat firemní či státní projekty. Elektronickou přihlášku zasílejte do 19. 8. 2011, přijímací zkouška se uskuteční dne 30. 8. 2011.

Druhé kolo přijímacího řízení k prezenční formě studia v bakalářských oborech Informační a řídicí technologie a Bezpečnostní technologie, systémy a management proběhne 29. 8. 2011. Přihlašovat se můžete do 22. 8.2011.

Do druhého kola přijímacího řízení ke kombinované formě studia v bakalářskému oboru Bezpečnostní technologie, systémy a management se můžete přihlásit do 7. 9. 2011, přijímací zkouška proběhne 14. 9.2011. Pozor – studium neprobíhá ve Zlíně, ale v Praze Tróji.

Podrobnější informace o oborech najdete na této stránce.

Zdroj: stránky Fakulty aplikované informatiky UTB