Blíží se MOVE2STUDY: Mezinárodní veletrh dalšího vzdělávání

28. 10. 2012 | Aktuality

Ve dnech 6. – 7. listopadu 2012 se v pražském Hotelu Olympik bude konat akce s názvem Move2study: Mezinárodní veletrh dalšího vzdělávání. Návštěvníci zde budou mít možnost dozvědět se o současných možnostech studia v zahraničí i o stipendiích na takovéto zahraniční pobyty. Svou aktuální nabídku studia zde představí přes třicet zahraničních vzdělávacích institucí. Akce se bude konat po oba dny od 11:00 do 15:30 hodin. Akci pořádá organizace World Educate Business Association (WEBA) se sídlem ve Švýcarsku.

Vstupné na veletrh je zdarma. Přitom zde bude možné moci získat informace o výuce, možnostech bydlení, stipendiích i studentském životě v rámci studia v zahraničí přímo od zástupců jednotlivých institucí, které zahraniční studijní pobyty nabízejí. Vystavovat zde budou zástupci ze zemí Evropy i Severní Ameriky, ale také zástupci nadnárodních studentských organizací, jako je AIESEC, nebo jazykových zkoušek jako například TOEFL.

Více informací a možnost registrace je možné najít na stránkách veletrhu, je také možné přidat se k této akci na Facebooku. K dispozici je také seznam vystavovatelů.

Zdroj: webové stránky Move2study

Další články k tématu