FB aplikace Spolubydlení

29. 8. 2011 | PR články

Hledání spolubydlení a spolubydlících nebylo nikdy jednodušší a rychlejší. Díky propojení nabídky bydlení Student reality a technologií Facebooku si nyní každý student může, během chvilky, zařídit kde bude bydlet a vybrat s kým bude bydlet.

Jak FB aplikace Spolubydlení funguje

Od vstupu na spolubydleni.stu­dentreality.cz po výběr konkrétního spolubydlení či spolubydlících je vše velmi jednoduché. Nejdříve kliknete v pravém horním rohu stránek na tlačítko „Facebook Login“. Poté se u všech inzerátů zobrazí, všem velmi dobře známe, tlačítko „Líbí se mi“. Pokud se vám nějaký inzerát líbí a měli byste zájem zde bydlet, kliknete u něj na „Líbí se mi“. Tímto vyjádříte svůj potenciální zájem a v detailu inzerátu budete mít přístup ke kontaktům a k FB komentářům (sami budete moct také do diskuze přispívat, ptát se na detaily bytu, domlouvat se se spolubydlícími at­d.).

Pomocí jednoduché filtrace v horní části stránek si specifikováním typu bytu, města, maximální ceny, atd. vyfiltrujete pouze ty inzeráty, které vás skutečně zajímají. Tato jednoduchá a přitom účinná filtrace velmi urychlí hledání, protože nebudete muset procházet desítky a desítky inzerátů, které vás vůbec nezajímají.

Pokud se nemůžete rozhodnout a inzerátů se vám líbí více, můžete na tlačítko „Líbí se mi“ kliknout u více inzerátů, které se vám poté uloží mezi „Moje oblíbené“ (v pravém horním rohu stránek). Pokud se vám nějaký z oblíbených inzerátů již nelíbí, klikněte na „Už se mi to nelíbí“.

Zdarma a bez nutnosti registrace

Používání FB aplikace Spolubydlení je zdarma, bez jakýchkoli skrytých poplatků. Neplatí se opravdu za nic. Navíc není potřeba si zakládat žádný nový účet a na spolubydleni.stu­dentreality.cz se registrovat.

Proč právě spojení Facebooku a Student reality

Facebook je nejrozšířenější sociální síť na světě, stejně jako v České republice. Téměř každý student „je na Facebooku“. Facebook také umožňuje vytvářet přehledné aplikace, ke kterým mají všichni přístup.

Student reality je zprostředkovatel bydlení pro studenty, který vznikl na základě velmi špatné situace na trhu s bydlením. Staré realitky si neváží svých zákazníků a za pouhé zprostředkování pronájmu (bez jakýchkoli dalších služeb) si účtují nehorázné provize. Proto se rozhodl zakladatel Student reality, Radim Rezek, tuto situaci zlepšit a založil realitku pro studenty, která za málo peněz (spolubydlení je dokonce zdarma) nabízí více služeb zaměřených přímo na potřeby studentů.

A právě propojení Facebooku (na kterém je většina studentů) a Student reality (která disponuje širokou nabídkou bydlení pro studenty) vytváří skvělou kombinaci pro hledání spolubydlení a spolubydlících.

Shrnutí

FB aplikace spolubydlení slouží pro vyhledávání a inzerování spolubydlení. Tato aplikace je unikátní také tím, že si zde můžete najít i spolubydlící. Vše je zdarma a bez nutnosti registrace. Spolubydlení si domlouváte se spolubydlícími přímo účasti prostředníka.