Svět máte na dosah… ale svět neumí česky!

20. 5. 2019 | Inspirace

BI_clanek1Pomaturitní Studium jazyků se slevou a i se statutem studenta.

Odložte si rozhodnutí, co dál, o jeden rok! Další vysokoškolské studium nebo práce Vám neutečou… Studujte pomaturitní jazykové kurzy – studium se statutem studenta beze stresu, plné zábavy a přitom skvělá příprava na další vysokoškolské studium nebo do praxe!

Intenzivně se v BOHEMIA INSTITUTU můžete věnovat nejen angličtině, ale i němčině, francouzštině, španělštině a nebo ruštině případně i v kombinaci různých jazyků.

Navíc ve spolupráci s nadnárodní společností můžete již v průběhu studia nebo po jeho absolvování získat full time nebo part time pozici v Praze, kde využijete svoje kvalitní znalosti jazyků a navíc Vám společnost vrátí 50% školného, nabídne celou řadu atraktivních bonusů a perspektivu zajímavého kariérního růstu!

Pomaturitní studium jazyků je ideální volbou z mnoha důvodů: Nikdy v budoucnu již nebudete mít na jazykové kurzy tolik času, během jednoho roku zvládnete téměř profesionálně 1 – 3 jazyky, pozornost zaměřujete výhradně na jazykovou výuku, kurzy jsou velmi intenzivní a vaše jazykové zlepšení bude skutečně znát.

BOHEMIA INSTITUT – specialista na pomaturitní vzdělávání letos slaví již výročí 27 let své existence. Přihlašte se nyní za nejvýhodnějších podmínek a bez rizika – v případě dodatečného přijetí na VŠ Vám vracíme školné dle smlouvy. Přitom s možností splátek podle dohodnutého individuálního splátkového kalendáře. Neváhejte a využijte efektivně a výhodně studijní rok!

BI_clanek2

Stále více studentů dává pomaturitní studium jazyků jako svoji první volbu po maturitě.

Další studium VŠ nebo nástup do práce o rok odloží, zaměří se výhradně na intenzivní studium jazyků a tím získají obrovskou výhodu. Během roku zvládnou to, co by při dalším studiu nebo práci určitě nedokázali. Jednoroční studium jazyků se zúročí právě v budoucnosti. Určitě se jedná o lepší volbu než začít studovat náhradní obor na vysoké či vyšší odborné škole, který Vás nezajímá. Taky získáte ještě jeden rok na další rozhodování, kam budete svůj život dále směřovat. Během jednoletého intenzivního studia si skutečně znatelně zlepšíte své jazykové „vybavení“, BOHEMIA INSTITUT vám jako jediná jazyková škola garantuje posun minimálně o dvě znalostní úrovně podle evropského referenčního rámce. Výuka je zajištěna ověřeným týmem profesionálních, dynamických a přátelských lektorů, vždy v kombinaci českých i zahraničních. Výhod studia v BOHEMIA INSTITUTU je ale mnohem více.

Studium můžete ukončit některou z renomovaných mezinárodních zkoušek a to v rámci pomaturitního studia dokonce i zdarma.

BOHEMIA INSTITUT Vám také v rámci programu „svět jazyků pro Vás“ zajistí poradenství a veškerý servis spojený se zahraničním studiem.

BI_clanek3

Studijní rok můžete využít i pro zkvalitnění  svých odborných kompetencí. Kombinace denního jazykového studia s akreditovaným modulovým kvalifikačním programem MANAGEMENT či OBSLUHA PC je ideální variantou jak efektivně využít studijní rok.

Tyto programy mají i mezinárodní certifikaci IES (International Education Society, London) – tedy váš kredit s možnost uplatnění se značně zvýší.

Další články k tématu