Buď díky diplomu z Británie blíže světu, velkolepým zážitkům i úspěchu

12. 3. 2020 | Inspirace

Studium VŠ v AngliiVelká Británie je jednou z nejdostupnějších anglicky mluvících destinací pro vysokoškolské studium. Láká svou prestiží, vysokou zaměstnaností i širokým výběrem oborů a univerzit, které jsou uznávány po celém světe.

Víme, že studium v zahraničí mění život k lepšímu, a tak chceme pomoci k této fantastické příležitosti všem, kdo se nebojí jít si za svým a pořádně si to užít. Sami jsme v Anglii studovali a prošlapali ti tam cestu. S námi vybereš univerzitu, co ti sedne, pokoříš přijímačky i motivační dopis a najdeš ubytování v nejlepší společnosti. Spoj se s námi ještě dnes a získej náskok.

 

6 SKVĚLÝCH VĚCÍ, CO TI PŘINESE STUDIUM VE VELKÉ BRITÁNII

1.     PRESTIŽNÍ TITUL, KTERÝM OHROMÍŠ SVĚT I BABIČKU

Anglie je zemí s jedním z nejlepších studijních systémů vůbec, a tak má diplom z britské vysoké školy váhu po celém světě. Získáš s ním náskok před konkurencí, ať už se plánuješ uplatnit v jakémkoliv oboru.

2.     PRAXE MÍSTO PRÁZDNÉ TEORIE

Vysoké školy v Anglii si uvědomují, že svět začíná až za dveřmi učebny. Proto je vzdělávání propojeno s praxí. Protože žádný učený ze skript nespadl a opravdové znalosti získáš díky propojení teorie s praxí.

3.     ANGLIČTINA NA JEDNIČKU

Angličtina se stane tvým základní komunikačním jazykem, ať už jsi na přednášce, nebo s novými spolužáky na baru. Díky studiu v Anglii budeš mluvit sebejistě a o čemkoliv. Možná i ze spaní.

4.     NA PRACOVNÍM TRHU SE O TEBE POPEROU

Britské univerzity mají nejlépe zaměstnatelné absolventy na světě. Od nástupu po promoci totiž úzce spolupracují s trhem práce a upravují osnovy tak, aby tvůj životopis obsahoval to, co ti pomůže získat skvěle placený dream job i hrdost v očích tvých rodičů.

5.     CELÝ SVĚT NA FRIENDLISTU

Přátelství a důležité kontakty po celém světě jsou plusové body pro tvou budoucnost. Díky studiu v zahraničí ji budeš mít doslova na dosah ruky.

6.     OBORY, CO TI SEDNOU. BEZ KOMPROMISŮ

Nezáleží, jestli chceš projektovat výškové budovy, nebo si vyšíváš budoucnost jako Fashion Designér. Vysoké školy v Anglii mají důležitou vlastnost: podporují tvé silné stránky, na kterých budeš stavět úspěch. Stačí si vybrat.

 

UNIVERZITY

Zastupujeme skoro polovinu všech vysokých škol ve Velké Británii a víme, která z nich ti nejlíp sedne. Ať už jsi kreativec s láskou ke knížkám, nebo vidíš svět v koláčovém grafu. Poraď se s námi, která z těchto škol tě posune dál.

ŽIVOBYTÍ A FINANCOVÁNÍ STUDIA V ANGLII

Můžeš si to dovolit? Jasně! Studentský život v pohodě utáhneš z brigády při škole na částečný úvazek. Více informací ohledně financování studia a životních nákladů najdeš zde.

 

PODÍVEJ SE NA PŘÍBĚHY NAŠÍCH STUDENTŮ, KTEŘÍ MAJÍ UŽ STUDIUM ZA SEBOU A SAMI TAK MŮŽOU POTVRDIT, ŽE TAHLE JÍZDA STOJÍ ZA TO!

Michaela Kolarova1Michaela Kolářová

BA (Hons) Marketing, Advertising and Public Relations
 

Odjet na univerzitu do Anglie a říct každé příležitosti, která se mi od té doby naskytla “ano“, bylo to nejlepší, co jsem tehdy v roce 2014 pro své budoucí já udělala. Teď už mám za sebou úspěšně zakončené 3 roky bakalářského studia, Erasmus a 1 rok placené stáže, ale promocemi pro mě ta cesta zdaleka neskončila. Momentálně už přes rok působím v marketingové agentuře v Londýně na pozici Marketing Executive a podílím se na řízení marketingové strategie celým čtyřem ze všech našich klientů. Pracuji přímo se dvěma zakladateli agentury, kteří mě plně podporují v kariérním růstu a díky kterým se denně naučím něco nového. Studium mě neskutečně obohatilo a posunulo, ale taky mi pomohlo najít to, čemu se chci do budoucna věnovat a připravilo mě na ten přechod do světa profesionálů. Věřím, že když budete chtít, tak vám studium v Anglii otevře dveře nejen do světa příležitostí, ale i k vašemu plnému potenciálu.

 

Vojta ProchazkaVojtěch Procházka

BA (Hons) International Business Management
 

Studium ve Velké Británii, možnost, o které teď už víš a pokud se rozhodneš jinak, budeš do konce svého života litovat, že jsi to alespoň nezkusil/a. Já se rozhodl správně a během svého 4 letého studia na Univerzitě ve Worcesteru jsem absolvoval semestr v Barceloně, získal roční placenou praxi v roli International Marketing Asistenta, cestoval po světě, poznal super lidi, zamiloval se a teď v pondělí začínám novou prací v roli Country Executive pro MyProtein v Manchesteru. Celková zkušenost z Británie mi poskytla nejen vzdělání, ale také mě naučila, jak se postarat sám o sebe a osamostatnit se. Za tím vším je mnoho úsilí a hard work, ale tato jedinečná možnost se mi nabídla právě díky Unilinku.

 

 

Irena SmitakovaIrena Šmitáková

BA (Hons) Visual Effects and Motion Graphics
 

Nápad odjet studovat do UK jsem dostala na jedné noční směně v hotelu, kde jsem v tu dobu pracovala. Pamatuji si to ráno, kdy jsem pak vkročila do kanceláře Unilink a kde na mě udělali neuvěřitelný dojem. Všechno se pak odehrálo tak rychle, že jediné, co jsem stihala, bylo sbalit kufry, rozloučit se s rodinou a přáteli a nastoupit do letadla. Studium v UK mi nabídlo neuvěřitelné možnosti. Už ve druhém ročníku jsem mela moznost pracovat ve studiu Animortal jako Junior Compositor a to mě hodně nakoplo. Nebudu lhát, nebyla to žádná pohádka, ale veškerá práce, úsilí, čas, peníze a disciplína se nakonec vyplatily. Studium v UK mě tak dostalo mimo jine až do Moving Picture Company, která pracovala třeba na Harrym Potterovi, Hře o Trůny nebo na Jamesi Bondovi. Já sama jsem se podílela na Lvím králi, kterého jste mohli vidět v kinech!

 

Lucie SvabenskaLucie Švábenská

BA (Hons) Fashion Promotion
 

Přesun do Velké Británie za studiem byl neplánovaný a někdy náročný, ale bylo to jedno z těch nejlepších rozhodnuti, které jsem kdy udělala.

Po zkušenosti se studiem v České republice to byl opravdu šok – rázem vše bylo o praxi, a ne pouze o teorii. Nyní mam za sebou druhý ročník a už mohu říct, že jsem strávila dva Měšice v Miláně, kde sem jak studovala, tak v rámci stáže V Logos PR pomáhala organizovat přehlídku pro italského designéra Mario Dice, která byla součásti jednoho ze 4 hlavních módních týdnů světa, slavného Milánského fashion weeku. Pár měsíců později jsem získala měsíční stáž v magazínu Marie Claire, kde jsem měla na starost návrhy na zlepšeni webových stránek a social media, psaní článků na www.ma­rieclaire.cz či výpomoc na foceni editoriálu až po nabídku napsat článek do jejich tištěného magazínu. Po dvou letech v Cardiffu se mi život změnil k nepoznaní a já si troufám říci, že je to teprve začátek, již mám rozjednané další stáže ve městech jako je Londýn a New York. Mé sny se pomalu ale jistě začínají stávat skutečností. Jde o to nezastavit se při první překážce, ale vždy najít způsob, jak ji zdolat a jít dál!

 

ZAUJALA TĚ CESTA NAŠICH STUDENTŮ?

TAKHLE BUDE VYPADAT POSTUP, KTERÝ JE PRVNÍ KROK K DIPLOMU Z VELKÉ BRITÁNIE. KOUKNI, S ČÍM TI POMŮŽEME!

  • Vybrat vhodnou univerzitu a obor
  • Splnit podmínky k přijetí
  • Projít příjímacím procesem
  • Vyřešit financování a zažádat o dostupná stipendia
  • Zařídit ubytování a poradit s brigádou v okolí
  • S výběrem letenek i transferem z letiště na univerzitu
  • Vyřídit status studenta v ČR
  • Zařídit vše potřebné před odjezdem

Více informací najdeš na Unilink.cz. Osobní konzultaci si můžeš domluvit na telefonu 734 693 278 nebo přes e-mail hello@unilink.cz

Další články k tématu