Zdokonalte své znalosti na Letní technické škole!

8. 8. 2014 | Aktuality

Ústav fyziky Fakulty stavební Vysokého učení technického v Brně pořádá ve dnech 3. – 12. září 2014 svou Letní technickou školu (LTŠ). Určena je nejen studentům přijatým do prvního ročníku studia na této fakultě, ale obecně všem, kdo si chtějí vylepšit či oprášit své znalosti nutné ke zvládnutí studia většiny technických oborů.

Obsah kurzu budou tvořit semináře z matematiky, deskriptivní geometrie, fyziky, chemie a informatiky, a to na úrovni středoškolských znalostí a počátečních znalostí nutných pro vysokoškolské studium těchto předmětů. Přesný rozvrh LTŠ a podrobný obsah jednotlivých vyučovaných předmětů je k dispozici na stránce fyzika.fce.vut­br.cz. Kurz zahrnuje celkem 52 lekcí (délka jedné lekce je 45 min.). S sebou by si účastníci měli přinést psací potřeby a kalkulačku.

LTŠ se bude konat každý den v době od 8:30 do 16:00 hod., v pátek 12. září pouze do 13:00 hod. Uzávěrka přihlášek je ve středu 3. září 2014, kdy také proběhne registrace k účasti (od 8:00 hod.). Samotné přednášky se budou konat v budově Fakulty stavební VUT na adrese Žižkova 17, Brno (místnost Z240). Na závěr letní školy obdrží všichni účastníci certifikát o jejím absolvování.

Kurzovné činí 1.350,– Kč. V případě zájmu o ubytování na brněnských vysokoškolských kolejích (kolej Pod Palackého vrchem, budova A02, Kolejní 2) bude účtováno kolejné 110,– Kč/noc/lůžko (dvoulůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením; za neobsazené lůžko se účtuje poplatek 58,– Kč/noc).

Více informací naleznete na portálu KURZY UF & UMDG FAST VUT.

Zdroj: fyzika.fce.vut­br.cz