VŠO přijímá ke studiu už i pro letní semestr 2015/2016

6. 2. 2016 | Aktuality

Škol, které nabízí studium od letního semestru, byť kombinované, není v České republice mnoho. Nově tuto možnost nabízí Vysoká škola obchodní v Praze, která do konce února přijímá přihlášky do bakalářského i magisterského studijního programu v kombinované for­mě.

„Kombinovanou formu studia sestavujeme tak, aby vyhovovala mladým lidem, kteří chtějí po střední škole dále studovat a zároveň na plno pracovat. Současně je ale určena i pro pozdější doplnění studia, například pokud to vyžaduje zaměstnavatel. V takovém případě studenti mohou studium nastoupit v podstatě kdykoliv. Na většině škol je však možné ročník zahájit pouze v říjnu. Rozhodlijsme se tedy dát zájemcům o kombinované studium možnost nástupu i od letního semestru,“ říká Pavel Neset, prorektor pro studijní záležitosti Vysoké školy obchodní v Praze.

Vysoká škola obchodní v Praze nástup do letního semestru nabízí letos poprvé. Přihlášky je možné podávat do konce února a přijetí probíhá bez přijímacích zkoušek.

Tato možnost se vztahuje pouze na kombinovanou formu studia, kterou škola nabízí v bakalářských oborech Cestovní ruch a Služby letecké dopravy v cestovním ruchu i v jejich zkrácené podobě pro absolventy vyšších odborných škol. Od února lze nastoupit také na kombinovanou formu magisterských oborů Management cestovního ruchu a Management leteckých podniků.

Více informací: www.vso.cz

Zdroj fotografie: www.freeimages.com

Další články k tématu