Volba Miss Academia 2007 online

8. 3. 2007 | Stojí za přečtení

Najít krásné, ale také inteligentní a vzdělané dívky – to je cíl soutěže krásy s názvem Miss Academia 2007, kterou už pojedenácté pořádá Fakulta multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. A pomoct v hledání té „nej“ vysokoškolačky můžete i vy.

Najít krásné, ale také inteligentní a vzdělané dívky – to je cíl soutěže krásy s názvem Miss Academia 2007, kterou už pojedenácté pořádá Fakulta multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. A pomoci v hledání té „nej“ vysokoškolačky můžete i vy.

Na stránkách www.missacademia.cz. najdete deset medailonků krásných a inteligentních dívek, které postoupily do finále této ojedinělé soutěže krásy. U každé dívky si můžete přečíst malý dotazník a stáhnout její fotografie. Následným kliknutím pak můžete svou favoritku podpořit a pomoci jí tak k získání titulu MISS ACADEMIA ONLINE.

Velké finále s volbou Miss Academia ČR 2007 se pak uskuteční 4. dubna v Městském divadle Zlín. Vítězka si odveze nový vůz Škoda Roomster, který jí na půl roku zapůjčí generální partner soutěže Škoda Auto, a.s.

Foto: Loňská vítezka Miss Academia Eva Čerešňáková uspěla i v letošním ročníku České Miss

Specifikum této soutěže je, že probíhá celá v režii studentů Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Na přípravě soutěže Miss Academia se podílí studenti oboru Marketingové komunikace a oboru Multimedia a design v rámci předmětu Komunikační agentura. Tato spolupráce mezi je v České republice unikátní.

Mnohem větší důraz než v jiných soutěžích miss je u Miss Academia kladen na intelekt a osobní kouzlo dívek. Posláním všech ročníků soutěže je ukázat, že i inteligentní a vzdělaná dívka může být krásná.

Zdroj fotografie: www.missacademia.cz

Další články k tématu