UTB zve na univerzitní ples do Zlína

10. 2. 2017 | Aktuality

Plesové období se blíží a s ním i XVII. ročník Reprezentačního plesu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, který se uskuteční v pátek 17. února 2017 v prostorách Kongresového centra Zlín.

Co vás letos čeká?

Ponoříte se do vůně levandule, zatančíme si na francouzské šansony a vychutnáme si makronky či crepes. Tématem večera je totiž elegantní Francie. Samotnému plesu budou přecházet doprovodné akce.

Začne se 7. února degustací francouzských vín a sýrů, pokračovat se bude 14. února tančírnou a o den později promítáním filmu. V den konání plesu nebude chybět plesový salon, který letos univerzita chystá i pro pány.

A co nabídne samotný večer?

O francouzskou atmosféru se v předsálí postarají mimové a klavírní doprovod. Hlavní program odstartuje ve 20 hodin Helena Čermáková s pianistou Josefem Ručkou. Večerem bude provázet moderátorka a herečka Lenka Vacvalová. O zábavu se postarají skupiny Prestige Symphony Orchestra, Voila a Event Jazz Trio. Nebudou chybět ani poutavá vystoupení v podání Dance Studia Starlight spolu s divadelním souborem Mandragora nebo netradiční chůdy od Long Vehicle Circus.

Vstupenky si letos poprvé bude možné od 1. února rezervovat online, a následně bude 6. února zahájen předprodej v budově rektorátu.

Více informací www.utb.cz

Další články k tématu