UPOL ještě přijímá přihlášky na některé obory

4. 3. 2008 | Aktuality

Přestože většina veřejných vysokých škol již ukončila sběr přihlášek, dvě fakulty Univerzity Palackého se rozhodly pro některé obory tento termín oddálit. Konkrétně jde o Cyrilometodějskou teologickou fakultu, jež stanovila deadline na 31. března 2008, a Pedagogickou fakultu, která ukončuje přijímání přihlášek 16. března.

Na jaké obory se ještě můžete přihlásit?

Cyrilometodějská teologická fakulta (do 31. 3.): V prezenčním studiu je to Katolická teologie, Humanitní studia a Sociální pedagogika, v kombinovaném pak Teologické nauky, Náboženství se zaměřením na vzdělávání a katechtetika, a Teologie a spiritualita zasvěceného života.

Pedagogická fakulta (do 16. 3.): Zde můžete vybírat mezi Matematikou se zaměřením na vzdělávání v kombinaci s dalším předmětem a Základy technických věd a informačních technologií pro vzdělávání v kombinaci s dalším předmětem.

Uchazeči o studium na UPOL podali letos zatím na 28 000 přihlášek, avšak toto číslo ještě není konečné. Největší zájem je o Filozofickou fakultu, kam se přihlásilo téměř 8 000 zájemců, nejmenší naopak o Cyrilometodějskou teologickou fakultu.

Zdroj: www.upol.cz