Studujte na UCB za peníze britské vlády

11. 12. 2015 | PR články

Co byste říkali na to, kdyby se Vaše sny konečně naplnily? Myslíte, že to není možné? Ono nic není v životě jednoduché, ale když natrefíte na správné lidi ve správný čas, i zázraky se mohou dít :)

Výběr správné univerzity a chuť do ní chodit po celou dobu studia je pro Vás vstupenkou nejen do spokojeného studentského světa, ale především do úspěšného kariérního procesu, který Vás pak bude provázet celý život. Před 5ti lety jsem ukončila magisterský obor na University College Birmingham a v současné době se starám o studenty napříč evropskými státy a zajišťuji, aby věděli všechny informace právě o této univerzitě než na ni sami odejdou. Je to krásná práce, která za sebou nechává spokojené studenty nejen z různých koutů, ale i s různými zájmy. Oni všichni mají však jedno společné: Hledají školu, která je nadchne a do které ráno budou vstávat s radostí a vracet se do ní po vánočních prázdninách stejně nadšeni jako když ji v prosinci na pár týdnů opustili. University College Birmingham je celosvětově známá a velmi úspěšná univerzita, která naprosto vyniká v oborech hotelového a turistického managementu, stejně jako v moderní gastronomii, která je v dnešní době opravdu velký fenomén. Je mezi TOP 20ti univerzit světa podle studentského hodnocení a nabízí zcela odlišný a individuální přístup od ostatních univerzit. 

Velkou unikátností jsou její zaměstnanci, kteří tvoří nezapomenutelnou studijní atmosféru. Každý z těchto lidí dělá svoji práci s nadšením a přednáší studentům se zájmem o daném tématu, tak jako se tomu na českých a slovenských školách bohužel nedostává. Anglie je velmi dynamická země, kde trendy a snaha se odlišit a předhonit konkurenci je na denním pořádku. Tento fakt však zajišťuje, že studenti dostávají od vyučujících formou velmi přátelského přístupu informace které opravdu hýbou světem a studenti se tak učí být inovativní a tvořit neustále nové nápady, kterou mohou být pro naši společnost zásadní. Nejsou to dlouhosáhlé teorie vedoucí k nudným zkouškám, které nám nic neříkají a z kterých si pravděpodobně za pár týdnů nebudeme nic pamatovat, nýbrž hodiny, kde sama odborná veřejnost chodí přednášet co se ve světě hotelnictví, turismu, kulinářství, sportovního managementu, pedagogiky, či třeba media make-upu děje a na co se studenti musí připravit až univerzitu skončí. Hodiny na UCB reflektují reálnou poptávku trhu, tj. to co zaměstnanci budou jednou po studentech v profesním světě vyžadovat. UCB pomocí praktickou formou výuky dává studentům pocit, že si vybrali opravdu správně. Naši lektoři se inspirují denně ve zdrojích, které nejsou několik let stejně napsaná skripta, ale publikace firem a úspěšných lídrů, kteří ve svých firmách něco v dnešní době znamenají a proto je potřeba s nimi spolupracovat. Studenti se tak dostávají do neustálého kontaktu s prostředím, kterém jim po skončení univerzity bude vlastní a s reálnými situacemi, na které je již během studia připravujeme. Studenti pak ihned mohou začít pracovat na pozicích středního managementu, přičemž vedoucí pozice zastávají krátce poté. Nekončící síť kontaktů, které jsou dnes velmi důležité a budou utvářet jednou Vaši budoucnost se na UCB meze nekladou. U nás je kolem 8.000 studentů z 65ti různých zemí světa a takováto pestrost Vás rozhodně brzy neomrzí:) Přestaňte tedy snít a začněte si Vaše sny plnit! Již dnes, neboť zítra může znamenat nikdy :)

Napište mi na: info@studyuniversity.net a já Vám velmi ráda pošlu více informací. Naše univerzita přijímá studenty jak na bakalářský, tak magisterský stupeň. Obrovskou výhodou bakalářského oboru je to, že ho studenti nemusí hradit a mohou si na něj vzít peníze od britské vlády. To vše a mnohem víc se také dozvíte na našich českých stránkách: www.studyuniversity.net, facebooku: https://www.facebook.com/…echStudents/?… a nebo našich oficiálních, britských stránkách www.ucb.ac.uk

ZDE si můžete prohlédnout video ze studentského veletrhu Gaudeamus v Brně a poslechnout si tak názor zaměstnance, který na UCB působí 20 let, tak i čerstvé absolventky UCB!

Krásné svátky a splnění všech přání Vám přejí studenti a zaměstnanci UCB.
Aneta Řezníková
MA Absolvent oboru Tourism Business Administration
UCB Operation Director for middle Europe