Soutěž o kolej roku: ve hře je iPod i 10 000 piv

10. 3. 2012 | Aktuality

Deset tisíc piv a deset tisíc slaných krekrů TUC – takovou studentskou „svačinku“ je možné vyhrát v soutěži o nejlepší kolej roku. Soutěž začala pátého března. Od té doby je možné posílat hlasy jakékoliv koleji v České republice na stránce www.KolejRoku.cz.

Dalšími dvěma kategoriemi v soutěži jsou Kolejní pokoj a Kolejní jízda. Do těch se může přihlásit každý student, který bydlí na koleji. Do kategorie Kolejní pokoj je zapotřebí poslat fotografii studentského pokoje. Ten nejlépe vyhlížející pokoj bude odměněn dvěma iPady 2 a iPody (počítá se zde se dvěma spolubydlícími na pokoji). Pro kategorii Kolejní jízda je zapotřebí natočit video, ideálně z nějaké kolejní párty. To nejlepší video vyhraje tři In-karty umožňující po dobu jednoho roku využívat zdarma služeb Českých drah. O vítězi v obou kategoriích rozhodne nejvyšší počet hlasů. Hlasovat může každý.

Soutěž v uplynulém roce vyhrály koleje Harcov spadající pod Technickou univerzitu v Liberci. Vyhlašuje ji studentský portál Studenta.cz. Více informací je možné najít na stránkách soutěže.

Zdroj: tisková zpráva

Další články k tématu