ShopAlike Idea Award 2015

2. 4. 2015 | Aktuality

Nosíš v hlavě nějaký zajímavý a inovativní nápad či rovnou podnikatelský projekt a nevíš, jak ho prosadit? Zkus to se ShopAlike.cz! Pořádá totiž soutěž, ve které bude nejlepší návrh odměněn částkou 25.000 korun.

Smyslem soutěže je napsat výstižnou strukturovanou práci v bodech o rozsahu maximálně 2500 slov na libovolné téma a odeslat ji na e-mailovou adresu pořadatele nejdéle do půlnoci 20. září 2015. Může se jednat o projekt na novou aplikaci nebo produkt, zajímavý online obchod, speciální funkci, která může usnadnit jakoukoli oblast lidské činnosti atp. Musí se však vždy jednat o vlastní, nikdy nevyužitý nápad, který by měl být reálný a proveditelný. Práce musí být zároveň odevzdána v angličtině.

Soutěže se mohou zúčastnit všichni studenti vysokých a vyšších odborných škol. Jejich škola však musí publikovat informaci o stipendijním programu na svých webových stránkách.

Vítěz soutěže obdrží 25.000 korun, další dva pak postupně poukázku na 6.000 korun do e-shopu www.boardstar.cz a poukázku na 3.000 Kč do eshopu www.answear.cz. Více informací o soutěži najdete na www.shopalike.cz.

Zdroj: www.shopalike.cz

Další články k tématu