Příležitost v gastronomickém oboru!

11. 11. 2016 | PR články

Máte chuť získat práci či jen praxi v gastronomickém oboru? V příjemném prostředí rostoucí rodinné firmy GOLD GROUP s.r.o. potřebují obsadit hned několik pozic…

obr1

Dovolte mi abych se Vám představila. Jmenuji se Linda Mikušková a jsem ředitelkou naší rodinné společnosti.

Jsme společnost GOLD GROUP s.r.o. zabývající se exkluzivním zásobováním špičkových hotelů, restaurací a cateringových společností.

obr2_jidloCO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT?

Budujeme s našimi klienty i zaměstnanci rodinné prostředí pro oboustrannou spokojenost. Proto jsme se rozhodli dát příležitost novým, mladým lidem, kteří hledají brigády, dlouhodobou spolupráci nebo například stáž v gastronomickém oboru. Rádi do kolektivu uvítáme i studenty ekonomických oborů, kteří by během svého studia rádi nasbírali praxi a zároveň byli ekonomicky nezávislí. Umožňujeme dlouhodobou spolupráci s pravidelným výdělkem. Při oboustranné spokojenosti a bezproblémového vklouznutí do našich týmů budeme rádi ve spolupráci pokračovat i po skončení studia.

Zajímá Vás, koho nejvíce potřebujeme?

Fakturant

Vedoucí fakturace

Hlavní ekonom

Obchodní zástupce

Obchodní zástupce potravin a drogerie

Nákupčí v oblasti potravin a mrazírny

Vedoucí mrazírny

Řidič

Řidič logistik

Zástupce vedoucího dopravy

Expedient

Expedient – quality kontrol

O NÁS

Naše klienty zásobujeme: čerstvým ovocem, zeleninou, saláty, bylinkami a dalším širokým sortimentem potravin, včetně mlékárenských výrobků, masa, ryb.

Naše společnost stále roste, proto jsme v roce 2001 vybudovali nové objekty ve Velkotržnici Lipence kde obsazujeme celkovou polochu 2700m2.

Jsme vybaveni zajímavou technologií, která se skládá z pěti oddělených chladících boxu o rozloze 1300m2 s počítačově řízenou atmosférou. Toto nám umožňuje jednotlivé druhy zboží uskladňovat dle předepsaných hodnot za splněných podmínek dle norem EU.obr3

 

Rádi Vám sdělíme více informací na mém telefonním čísle: 724 235 519 nebo na emailové adrese: linda.mikuskova@goldgroup.cz .

Na těchto stránkách, http://goldgroup.cz/, se o nás můžete dočíst více  :)

 

Našimi hlavními spokojenými zákazníky jsou:

 

reference_11