Prezentace italské univerzity podnikání a obchodní administrativy SDA Bocconi School of Management

30. 9. 2016 | PR články

Chcete získat obchodní vzdělání a rozvinout svoje manažerské dovednosti?

Zúčastníte se schůzky s představiteli nejlepší* italské obchodní školy SDA Bocconi School of Management. Dozvíte se o nabízených studijních programech a oborech této prestižní školy a kariérních vyhlídkách.
*Podle průzkumu The Economist, 2015

SDA Bocconi School of Management je jedna z předních univerzit obchodní administrativy a hlavní obchodní vysoká škola v Itálii. Je součástí univerzity Bocconi (L’Università Commerciale Luigi Bocconi) – první univerzity v Itálii, která začala nabízet studijní obory v ekonomii.

Škola se specializuje na obchodní vzdělávání (magisterské studium a MBA) v oblasti umění, módy, marketingu, zdravotnictví, financí, veřejné správy.

SDA Bocconi School of Management je jediná italská obchodní škola, která je zastoupena ve všech mezinárodních vzdělávacích žebříčcích (Financial Times, BusinessWeek, The Economist, Forbes, TopMBA, QS).

Univerzita spolupracuje s předními mezinárodními společnostmi: PWC, UniCredit, Ernst & Young, Deloitte, Salvatore Ferragamo, Gucci, L’Oréal. Během výuky studenti pracují na reálných projektech pro partnery, kteří si potom vybírají budoucí uchazeče a nabízejí jim stáže a pracovní místa.

86% absolventů SDA Bocconi School of Management najdou nové zaměstnání nejpozději do 3 měsíců po ukončení studia, a vydělávají v průměru o 2,5 krát více, než před studiem na obchodní škole.

Univerzita se nachází v Miláně – finančním a ekonomickém středisku země a světové metropoli módy.

Univerzita je hrdá na Asociaci absolventů (Bocconi Alumni Association). Má více než 12 000 odborníků, kteří v různé období absolvovali některý studijní program obchodní školy. Na základě sdružení fungují četné profesionální kluby (podnikání, marketing, zdravotnictví, management, umění v luxusním segmentu) a zájmové kluby (jachting, lyžování, fotbal).

Členové sdružení pravidelně navštěvují areál školy, organizují různá setkání, přednášky, kurzy a pomáhají studentům při hledání stáže a pracovního místa.

SDA Bocconi School of Management je soukromá vysoká škola. Studium je placené.

Na prezentaci, která se uskuteční 6. října v Praze se dozvíte veškeré informace o studiu na SDA Bocconi School of Management. Po prezentaci budete mít možnost položit otázky a získat osobní konzultace od představitele vysokých škol a odborníků vzdělávací společnosti IQ Consultancy. 

Na prezentaci se dozvíte o:

  • výhodách studia na SDA Bocconi School of Management
  • nabízených studijních programech
  • přijímacím řízení a nákladech na vzdělávání
  • stážích a kariérních vyhlídkách pro absolventy

7. října se také uskuteční série osobních schůzek: zástupce SDA Bocconi School of Management se osobně setká s účastníky prezentace a zodpoví veškeré otázky.

Mluvčí – Tim Borgman, regionální manager SDA Bocconi School of Management pro zápis do studia

Komu prospěje setkání?

  • Studentům vyšších ročníků, kteří plánují začít studovat magisterský program v zahraničí
  • Absolventům univerzit, kteří chtějí získat doplňkové obchodní vzdělání
  • Zkušeným odborníkům, kteří chtějí zlepšit svoje dovednosti a/anebo jít na mezinárodní úroveň
  • Středním a vyšším manažerům, kteří chtějí rozvíjet svoje manažerské schopnosti a získat titul MBA

Doporučujeme navštívit prezentaci, aby jste se z první ruky dozvěděli informace o jedné z nejlepších obchodních univerzit v Evropě a ve světě — SDA Bocconi School of Management. Dozvíte se o magisterských studijních programech v oboru obchodního managementu, a také o MBA programech, které optimálně kombinují klasické a inovativní přístupy k výuce.

Vstup zdarma, registrace nutná na http://www.iq.events/…entation_cz/. Počet míst je omezený.

Dozvíte se o jedné z nejuznávanějších světových vysokých škol obchodní administrativy! Zúčastníte se prezentaci školy v Praze, která proběhne ve čtvrtek, 6. října 2016 v Les Palais Art Hotel Prague na adrese U Zvonařky 1, 120 00 Praha 2.

Pořadatel akce – vzdělávací společnost IQ Consultancy s.r.o. – je oficiálním představitelem v SDA Bocconi School of Management ČR. Vyřizujeme výběr vysoké školy a studijního programu, potřebné dokumenty a umístění na univerzitu. Naše služby jsou poskytovány zdarma.