Prázdninová fotosoutěž o 6.000 Kč

21. 2. 2011 | Tiskové zprávy

Vysoká škola managementu a podnikání NEWTON College vyhlašuje pro všechny hravé, kreativní a podnikavé studenty prázdninovou soutěž o 6.000 Kč.

Jarní prázdniny jsou již v plném proudu, někdo vyráží do teplých krajů, jiní do zasněžených horských výšin, někteří jedou k babičkám či zůstávají věrni víru velkoměsta, vše je správně a nic vás v této soutěži nehendikepuje. Stačí si stáhnout obrázek I love NC a zakomponovat ho do vaší prázdninové fotky, pak ji umístit na Facebook NC a obdržet co nejvíce zvednutých palců. Originálním obrázkem se můžete nechat klidně jen inspirovat a sdělení, které obsahuje, můžete na fotografii ztvárnit po svém, kreativitě se meze nekladou: sníh, písek, lidé…nic není zakázáno.

Vítěz soutěže získá 3.000 Kč, druhý 2.000 Kč a třetí s nejvíce palci nahoru 1.000 Kč.

Obrázek I love NC světlý podklad ke stažení zde
Obrázek I love NC tmavý podklad ke stažení zde

Pravidla soutěže:
1) Soutěžící pořídí fotku, ve které bude zakomponovaný obrázek s nápisem I love NC, případně bude toto sdělení kreativně ztvárněno na fotografii jiným způsobem.
2) Fotografii vloží na Facebook NEWTON College Brno.
3) Uzávěrka soutěže je v pondělí 28. března 2011 v 9:00. Do té doby mohou uživatelé Facebooku podpořit nejlepší fotky aplikací „To se mi líbí.“
4) Vítězi se stávají ti soutěžící, jejichž fotky budou mít v době uzávěrky největší počet zdvižených palců („To se mi líbí“).
5) Cena za 1. místo v soutěži činí 3.000 Kč, za 2. místo 2.000 Kč a za 3. místo 1.000 Kč.
6) V případě, že se na jakémkoliv z prvních třech míst umístí více než 1 soutěžící (soutěžící mají stejný počet palců), rozhodne o pořadí organizátor soutěže.
7) Organizátor soutěže si zároveň vyhrazuje právo zrušit soutěž v případě, že celkový počet soutěžních fotografií bude nižší než deset a celkový počet unikátních hlasujících menší než padesát.
8) Organizátor si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže fotografie s nevhodným, urážlivým nebo národ, rasu, etnické skupiny a vyznání hanobícím obsahem.
9) Soutěžící zodpovídá za to, že soutěžní fotografie je jeho dílem.
10) Seznam výherců bude zveřejněn do 1. 4. 2011 na Facebooku a webových stránkách NEWTON College.
11) Výherci obdrží výhry osobně při návštěvě NEWTON College na adrese Rašínova 2, Brno. Při převzetí výhry musí soutěžící prokázat svoji totožnost a autorství vítězné fotografie (např. předložením jejího originálu).
12) Organizátorem soutěže je NEWTON College, a.s. se sídlem Praha 1, Politických vězňů 10, IČ 27081869.

Další články k tématu