Portál VysokeSkoly.cz mění majitele

9. 8. 2017 | Inspirace

Praha, 9. srpna 2017 – Informační web VysokeSkoly.cz změnil po pěti letech majitele. Od společnosti LMC jej odkoupila společnost EDUroute s.r.o., jejímiž zakladateli jsou Libor Mertl a Jiří Ziegler. Právě Jiří Ziegler v týmu webu VysokeSkoly.cz v uplynulých pěti letech pracoval, přechod tak bude naprosto plynulý. Smlouva o prodeji byla podepsána 8. srpna v Praze. Obě smluvní strany se dohodly, že cena za transakci nebude zveřejněna.

LMC se chce naplno soustředit na vývoj produktů pro pracovní trh a online vzdělávání v evropském měřítku,“ vysvětluje důvod prodeje Milan Jasný, generální ředitel LMC.

Kromě vlajkových lodí rodiny LMC, jimiž jsou portály Jobs.cz, Prace.cz a webová aplikace pro personalisty Teamio, společnost v poslední době výrazně investuje do rozvoje nových služeb, jako jsou Seduo.cz (online vzdělávání), Profinaut (mobilní aplikace pro jednoduché propojení zadavatelů projektů s prověřenými experty), Easytask.cz (efektivní zadávání menších zakázek freelancerům) nebo Práce za rohem (mobilní aplikace pro hledání volných míst v blízkosti zadané lokality). Kromě toho LMC v současné době intenzivně připravuje spuštění dalších inovativních online služeb.

VysokeSkoly.cz jsou dobře fungující projekt s dlouhou historií, který u nás dostal novou podobu a výrazně vyrostl. Do naší strategie však už nyní nezapadají,“ doplňuje Milan Jasný. „Dohodli jsme se proto s EDUroute, že jej převezme. Věříme, že stávajícím zákazníkům a uživatelům přinese změna provozovatele další přidanou hodnotu a rozvoj do budoucna.

EDUroute v rámci transakce od LMC spolu s VysokeSkoly.cz získá také sesterské weby VysokeSkoly.sk, MaturitniOtazky.cz, MaturitneOtazky.sk a Czech-universities.com. Cílem nového vlastníka je i nadále poskytovat a rozvíjet co nejširší informace a servis v oblasti pomaturitního vzdělávání v ČR.

V případě zájmu Vám další informace poskytne:  Jiří Ziegler, jiri.ziegler@vysokeskoly.cz, tel.: +420 724 260 061

Tisková zpráva

Další články k tématu