Pět fakult Univerzity Pardubice stále přijímá přihlášky

17. 7. 2010 | Aktuality

Pět fakult Univerzity Pardubice vypisuje drhuá kola přijímacích řízeních do vybraných studijních oborů. Jedná se především o bakalářské studijní programy. Počet přijatých uchazečů nelze garantovat, fakulty pouze doplňují stavy.

Fakulta ekonomicko-správní přijímá přihlášky do 31. července, a to do programu Systémové inženýrství a informatika. Uchazeči jsou přijímání bez přijímacích zkoušek. Na Fakultu filozofickou se můžete hlásit do 6. srpna do vybraných oborů programů Filozofie, Filologie a Historické vědy. Přijímací zkoušky se konají 18. a 19. srpna. Dopravní fakulta Jana Pernera přijímá rovněž bez přijímacích zkoušek do programu Dopravní technologie a spoje. Bakalářské obory přijímají přihlášky do 20. srpna, magisterské navazující do 15. srpna.

Fakulta elektrotechniky a informatiky přijímá do studijních oborů Elektrotechnika a informatika a Informační technologie bez přijímacích zkoušek. Přihlášky do bakalářských oborů se posílají do 20. srpna, do magisterských navazujících do 31. července. Fakulta chemicko-technologická přijimá přihlášky do bakalářských oborů do 15. srpna, do magisterských navazujících do 31. července. Podrobných přehled oborů, do kterých se přijímá bez přijímacích zkoušek, najdete na webu univerzity. Veškeré detaily najdete na webu univerzity.

Zdroj: tisková zpráva