Pátý ročník veletrhu JobChallenge očekává účast 60 firem

31. 10. 2011 | Aktuality

Už popáté pořádají Masarykova univerzita ve spolupráci s Mendelovou univerzitou v Brně a Vysokým učením technickým v Brně pro studenty a absolventy lokálních vysokých škol veletrh pracovních příležitostí s názvem JobChallenge. Uskuteční se 9. listopadu 2011 od 9:00 do 17:00 hod. ve Wannieck Gallery (Ve Vaňkovce 2, Brno).

Zájemci o práci nebo i ti, kdo se jen chtějí trochu zorientovat na pracovním trhu, se tu budou moci i tentokrát setkat se zástupci významných společností, a možná i svými budoucími zaměstnavateli. Veletrh tak recipročně nabízí příležitost vystavujícím firmám představit jimi nabízené pracovní pozice určené především vysokoškolsky vzdělaným odborníkům a najít třeba právě mezi příchozími své nové zaměstnance. Kromě prezentací jednotlivých společností se budou návštěvníci moci zúčastnit doprovodného programu, který naplňují přednášky, workshopy a další.

Organizátoři veletrhu odhadují letošní návštěvnost až na 3 000 studentů ze všech brněnských vysokých škol (loňská účast přitom byla asi 1100 studentů a absolventů, z toho výrazná většina, asi 90 %, pocházela z MU) a má se zde prezentovat více než šest desítek významných společností. To je dvakrát více než loni.

Více informací o veletrhu JobChallenge a jeho programu naleznete zde.

Zdroj: www.jobchallenge.muni.cz