Jazykové školy ukážou, jak se u nich učí, na veletrhu Otevřené Vzdělání v Brně

7. 8. 2012 | Tiskové zprávy

Brno, 7. srpna 2012 – Internetový portál Vzdělání.CZ pořádá v sobotu 8. září 2012 první ročník interaktivního veletrhu brněnských jazykových škol, který se bude konat v centru Brna v budově Muzejky (Moravské nám. 15) od 10 hodin.

V Brně existuje přes 70 jazykových škol a člověku lačnému po jazykovém vzdělání může z celé té nabídky jít tak trochu hlava kolem. Cílem netradičního veletrhu Otevřené Vzdělání je právě pomoci s výběrem jazykové školy.

Během ukázkových hodin představí svůj styl výuky brněnské jazykové školy, anglická mateřská školka a jazykový projekt, který se zaměřuje na online studium. Každý si tak může sám na vlastní kůži vyzkoušet, co mu vyhovuje. Návštěvníci se mohou těšit jak na lekce angličtiny, tak i německého, francouzského či španělského jazyka. Nezapomnělo se ani na maminky – po celou dobu veletrhu bude v provozu dětský koutek, kde si budou moci své ratolesti odložit. Jazykové školy zároveň představí i možnosti výuky cizích jazyků pro děti od utlého věku až po ty školou povinné.

Během veletrhu je nachystáno několik překvapení, z nichž dopředu prozradíme snad jen losování o zajímavé (jak jinak než jazykové) ceny po skončení celé akce. Vstup na veletrh a veškerý program je zdarma.

Více o akci naleznete na stránkách http://otevrene.vzdelani.cz.

orig_otevrene_vzdelani.jpg