Univerzita Pardubice poskytuje uchazečům o studium elektronický infoservis zdarma

10. 1. 2011 | Tiskové zprávy

V rámci přípravy na nový akademický rok mají možnost všichni zájemci o studium na některé ze sedmi fakult Univerzity Pardubice získávat všechny potřebné a užitečné informace formou elektronického informačního servisu.

Uchazeči o studium v pohodlí domova i na cestách dostanou všechny potřebné informace k přijímacímu řízení a ke studiu na Univerzitě Pardubice přímo do své e-mailové schránky. Jediné, co potřebují zájemci o tuto speciální informační službu udělat, je zaregistrovat se pro odběr zpráv na webové stránce univerzity – www.uni-pardubice.cz.

Elektronická informační služba jim pak potřebné informace a zajímavosti pro vstup na vysokou školu pošle. Službu zasílání informací zaregistrovaným zájemcům poskytuje univerzita zdarma. Výhodou registrace je přednostní získání aktuálních informací k přijímacímu řízení, možnost dozvědět se informace z jedné i více fakult, získat ukázky přijímacích testů z minulých let a rady a tipy např. jak správně vyplnit přihlášku ke studiu. V neposlední řadě též se uchazeči dozvědí informace o univerzitním kampusu, stravování v menze, bydlení na kolejích i volnočasových aktivitách pardubických vysokoškoláků.

Ing. Valerie Wágnerová, kancléřka univerzity, k nové službě pro uchazeče o studium dodává: „Registraci mohou zájemci o naši novou informační službu provést také s využitím nejmodernějších technologií přímo ze svého mobilu přes tzv. QR kód. Vyfotografováním speciálního obrazce tvořeného černobílými čtvercovými bloky dojde k přenosu dat a propojení přímo na naši webovou stránku, kde se mohou zájemci zaregistrovat k odběru našich zpráv. Univerzita jim pak bude zdarma zasílat všechny potřebné informace k přijímacímu řízení pro následující akademický rok, ke studiu na příslušné fakultě, o níž mají zájem.

Pro registrované zájemce máme připravené překvapení – každý 100. zaregistrovaný od nás dostane dárek – 2 GB flash disk.“

Další informace naleznou uchazeči o vysokoškolské studium na webových stránkách univerzity http://www.uni-pardubice.cz a jednotivých fakult, v řadě tištěných materiálů.

TELEFONOVAT NA UNIVERZITU LZE ZDARMA

Jakékoliv dotazy k přijímacímu řízení pro následující akademický rok zodpoví pracovníci jednotlivých studijních oddělení a poradenských center fakult. Zájemci o informace mohou VOLAT NA UNIVERZITU ZDARMA prostřednictvím služby a webových Zlatých stránek – www.zlatestranky.cz přes profil/stránku Univerzity Pardubice s využitím bezplatné služby „Volej zdarma“, pomocí které budou zdarma spojeni na ústřednu Univerzity Pardubice. Ta již spojí volajícího s příslušným studijním oddělení fakulty, o jejíž studium a informace má zájem.

Takto mohou zdarma volat všichni na univerzitu i prostřednictvím služby SKYPE.

webové stránky Univerzity Pardubice http://www.uni-pardubice.cz – rubrika pro uchazeče o studium
studijní oddělení jednotlivých fakult – přes tel. ústřednu 466 036 111

Ing. Valerie Wágnerová
kancléřka – mluvčí Univerzity Pardubice
telefon 466 036 555, e-mail promotion@upce.cz

Další články k tématu