NEWTON College zve na únorové Dny otevřených dveří nabité programem, aneb otevřením dveří to nekončí

7. 2. 2011 | Tiskové zprávy

Uvažujete-li o studiu manažerského či ekonomického oboru, pak by vaší pozornosti neměla jistě ujít NEWTON College, brněnská vysoká škola managementu a podnikání, která patří mezi nejlepší soukromé VŠ v ČR.

Své renomé si vydobyla především díky unikátním metodám výuky, výborným vyučujícím, kteří dávají ve svých hodinách přednost konkrétní praktické názornosti, komunikaci a prožitku před nudným servírováním informací, motivaci studentů k co nejlepším výsledkům formou vysokých stipendií, velmi nadstandardní jazykové dotaci a osobnímu přístupu všech vyučujících a zaměstnanců.

Pokud máte zájem ochutnat, co se skrývá pod pokličkou této školy, zapište si do svých notesů data 10. a 19. únor, kdy se na NEWTON College uskuteční Dny otevřených dveří.

Co vás čeká?

Dny otevřených dveří na NEWTON College vám nabízí velmi nabitý program, tak abyste tuto školu měli možnost opravdu poznat. Na vlastní kůži můžete zažít ukázky interaktivní výuky a odborných přednášek, v doprovodu studentů NC si budete moci prohlédnout studijní zázemí, získat veškeré informace o studiu, možnostech ubytování, studijních a pracovních pobytech v zahraničí, pracovních stážích i mimoškolních aktivitách.

Kompletní program 10. února Kompletní program 19. února

Na Dni otevřených dveří je možné také podat přihlášku ke studiu a absolvovat přijímací rozhovor, jen tak na zkoušku, nebo i „na ostro“. Jeho cílem není testovat vaše znalosti, ale zjistit motivaci ke studiu a zájem o zvolený studijní obor. Se zástupci školy také můžete konzultovat možnosti financování školného.

PS: a nezapomeňte vzít s sebou i rodiče, ať i oni vidí, že investovat do vzdělání na NEWTON College se opravdu vyplatí!