Jihočeská univerzita stále přijímá přihlášky ke studiu

2. 3. 2012 | Aktuality

Na většinu fakult Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích je možné posílat přihlášky pro následující akademický rok 2012/2013 až do 15. března. Tři fakulty mají termín stanovený až na 30. nebo 31. března 2012.

V nadcházejícím akademickém roce mají studenti možnost nastoupit ke studiu na 251 oborech a to buď v prezenční formě, nebo v kombinované formě studia. Univerzita má akreditované bakalářské, magisterské i doktorské studijní programy. Mezi fakulty, které přijímají přihlášky od uchazečů o studium až do 15. března jsou Fakulta rybářství a ochrany vod, Filozofická fakulta, Pedagogická fakulta, Přírodovědecká fakulta a Teologická fakulta. Uchazeči mohou podávat své přihlášky do 30. března na Ekonomickou fakultu a do 31. března na Zdravotně sociální fakultu a Zemědělskou fakultu.

Do nového akademického roku vchází univerzita s několika novými obory. Na Fakultě rybářství a ochrany vod je nově otevřen bakalářský, prezenční obor Ochrana vod. Přihlášky je možné podávat až do 16. dubna 2012. Další novinkou, tentokrát na Přírodovědecké fakultě, je bakalářský, prezenční obor Bioinformatics. Tento obor je vyučován v anglickém jazyce. Přihlášky jsou přijímány do 15. dubna 2012. Poslední novinky jsou z Teologické fakulty, kde je možnost studovat obory Teologie a Filosofie v kombinaci s dalším oborem (dvouoborové studium).