Jedenáctý ročník veletrhu Schola Nova

3. 2. 2004 | Aktuality

Zajímají vás trendy v modernizaci škol, jejich vybavení, výuky a organizace? Pak byste si neměli nechat ujít veletrh Schola Nova 2004, který proběhne v pražském Veletržním paláci od 23. do 25. března.

Zajímají vás trendy v modernizaci škol, jejich vybavení, výuky a organizace? Pak byste si neměli nechat ujít veletrh Schola Nova 2004, který proběhne v pražském Veletržním paláci 23. až 25. března.

Letošní ročník by měl mj. zahrnout i témata jako zaměstnanost a uplatnění studentů v praxi, jazykové vzdělávání, konkurenceschopnost absolventů v podmínkách EU, celoživotní vzdělávání a v neposlední řadě nabídky personálních agentur. Představí se rovněž střední školy a univerzity z Anglie, Kanady, Rakouska, Švýcarska nebo Francie, a to v samostatné sekci nazvané European Education Fair, kde bude možné osobně zkontaktovat jejich zástupce. Pro zájemce o studium v zahraničí zde navíc budou agentury organizující pobyty v Austrálii a na Novém Zélandu.
Doprovodný program, sestávající z odborných seminářů, konferencí a prezentací firem, zahájí ministryně školství Petra Buzková a další představitelé ministerstva. Dále se v rámci veletrhu uskuteční 4. ročník konference „Internet do škol – a co s ním?“, který by se měl zabývat především problémem efektivního využití internetu v rámci školní výuky.

 

zdroj: www.ceskaskola.cz