ING Bank hledá Trainee!

27. 6. 2015 | Aktuality

ING Bank hledá absolventy či studenty posledního (magisterského) ročníku vysoké školy ekonomického směru, kteří by se chtěli zapojit do jejího Trainee programu. Pokud vás tedy baví práce s daty a analýzy a láká vás strávit následující rok na různých projektech v rámci divize retailového bankovnictví ING Bank pod vedením zkušených kolegů v Praze, pak jste správnými adepty.

Úkolem Trainee bude připravovat různé druhy analýz a reportů z oblasti marketingu, produktového managementu i podpory zákazníků, nahlédne také do procesu tvorby, vylepšování a implementace retailových produktů banky a setká se s celou řadou aktivit analytických a organizačních.

U uchazečů je vyžadována předchozí pracovní zkušenost při studiu z nadnárodní společnosti, ideálně z finanční oblasti. Zkušenost s Data Warehouse (DWH structures, OLAP, SQL code) je výhodou, ale znalost těchto procesů a programů je nutností stejně jako znalost MS Office na pokročilé úrovni.

Termín nástupu je červenec 2015 s pracovní smlouvou na dobu určitou (1 rok) a řadou zaměstnaneckých benefitů. Po uplynutí tohoto programu může být absolventovi v ING Bank nabídnuto pracovní místo. Svůj zájem mohou uchazeči vyjádřit zasláním svého životopisu a motivačního dopisu v anglickém jazyce na e-mail tereza.charousova@ing.cz.

Zdroj: ingbank.jobs.cz

Další články k tématu