I „zářijoví“ maturanti mají ještě šanci na studium

26. 9. 2011 | Aktuality

Vysoká škola managementu a podnikání v Brně – NEWTON College umožňuje studentům, kteří napoprvé neuspěli u státních maturit a museli jimi projít až napodruhé, aby se ještě v letošním roce stali vysokoškoláky. Nemusíte čekat na výsledky maturitních zkoušek, přihlášky můžete posílat už nyní. Až do konce září se můžete hlásit na jeden ze tří manažerských oborů, které tato škola nabízí:

  • Management se zaměřením na psychologii
  • Globální podnikání a management
  • Management mezinárodních institucí a veřejné správy

Více informací o jednotlivých oborech najdete na stránkách NEWTON College. Ve chvíli, kdy doložíte maturitní vysvědčení o úspěšném zakončení SŠ, se můžete ihned stát vysokoškolskými studenty.

Přijímací řízení na NEWTON College je bezplatné a do konce září bude probíhat každý den od 10 do 16 hodin. Skládá se z vyplnění přihlášky ke studiu, absolvování přijímacího rozhovoru zaměřeného na motivaci ke studiu a odevzdání motivační eseje. Na konkrétní termín je vhodné se přihlásit nejpozději jeden den před konáním přijímacího rozhovoru na telefonním čísle +420 542 513 4­10 nebo na e-mailu studijni@newtoncollege.cz.

NEWTON College je soukromá vysoká škola, školné je 31 500,–/semestr. Při dobrém prospěchu vám může být školné sníženo až na nulu.

Zdroj: tisková zpráva