Hledáte rychlý kariérní růst? Řešením je studium FLEXI MBA!

27. 2. 2018 | PR články

Online MBA studium v různých podobách je mezi manažery v ČR již poměrně etablovanou záležitostí, absolutní novinkou je však nyní možnost sestavit si vlastní studijní online MBA program zcela na míru svým představám.

Jednička na trhu online MBA vzdělání v ČR a SR, vzdělávací institut CEMI, přichází s unikátní možností flexibilního MBA studia, kde si zájemci mohou z více než 60 studijních předmětů nakombinovat skladbu studia, která jim bude dokonale vyhovovat. „Cílem tohoto flexibilního studia je umožnit studentům vybrat si opravdu pouze to, o čem jsou přesvědčeni, že jim bude prospěšné pro jejich další profesní rozvoj. Navíc si studenti mohou přizpůsobit i tempo a délku studia, která se může pohybovat do 1 do 3 let. Vycházíme tak vstříc časově vytíženým manažerům, kteří potřebují MBA studium skloubit s náročným zaměstnáním“, říká Mgr. Štěpán Mika, ředitel institutu CEMI (neboli Central European Management Institute). Mezi nejvyhledávanější studijní předměty v rámci FLEXI MBA podle něj patří Strategický management, Management osobního rozvoje, Marketing a komunikace, Koučování či třeba Manažerská ekonomika.

Vzdělávacím institutem CEMI prošlo od roku 2011 již více než 1400 klientů MBA a LLM studia a více než 90 % absolventů potvrzuje, že se již do 1 roku od absolvování posunuli nejméně o 1 pozici na kariérním žebříčku. Většině z nich se také investice do MBA studia vrátila již do 2 let. Dalším velmi důležitým přínosem absolvování MBA studia je také navázání nových profesních kontaktů s kolegy v rámci studia, ale také s více než 40 lektory, kteří studium zastřešují a jsou uznávanými experty ve svých oborech.

Díky jedinečnému způsobu výuky byl také institut CEMI vyhodnocen renomovanou agenturou IPSOS jako poskytovatel nejefektivnějšího MBA studia při zaměstnání.

Využijte možnosti posunout svoji kariéru dále a zahajte své MBA studium již v březnu, navíc se zvýhodněným školným pouze 89.900,- Kč bez DPH a možností rozložení až do deseti splátek bez navýšení. Přihlásit se je možné už jen několik dnů.

Více o Central European Management Institute najdete na cemi.cz.

PR článek

Další články k tématu

Psaní titulů za jménem a před jménem: který kam patří?

Psaní titulů za jménem a před jménem: který kam patří?

Psaní titulů patří k největším oříškům korespondence. Před, za, nebo raději vůbec nezmiňovat? A kde psát tečky a mezery? Nastudujte si, jak správně uvádět tituly a už nikdy v tom nebudete mít chaos. Navíc uděláte skvělý dojem při jakékoli korespondenci! Akademické tituly a jejich zkratky Než se pustíme do psaní správného pořadí, projdeme si jednotlivé zkratky …

Studium MBA je vstupenkou do světa lepšího výdělku

Studium MBA je vstupenkou do světa lepšího výdělku

Proč studovat MBA? Pro kariérní úspěch dnes již nestačí vystudovat vysokou školu. Je to tvrdé poznání, ale pokud v dobách (naštěstí) dávno minulých platilo, že vysokoškolský diplom zajišťoval člověku „teplé“ místo po celý život, dnes už to neplatí. Nejprve to byli zahraniční zaměstnavatelé, kteří začali při náboru kvalifikovaných pracovních sil preferovat zaměstnance, kteří vystudovali program MBA. …

Ženy v IT či MBA studiu? Dnešní doba je podporuje

Ženy v IT či MBA studiu? Dnešní doba je podporuje

Na mezinárodní den žen proběhla na pražské Náplavce výstava s názvem ŽENY MOHOU… Vzděláním k nezávislost, která ukazuje střípky ze života Elišky Krásnohorské, nejvýraznější bojovnice za rovnoprávné vzdělávání dívek. Dnes je již díky bohu normální, že ženy studují vysokou školu. Bohužel však stále přetrvává, že mají horší pozici na trhu práce prorazit na vedoucích pozicích či v …