Gaudeamus Praha se blíží

20. 1. 2016 | Aktuality

26. – 27. ledna 2016 proběhne na výstavišti PVA Expo Praha Letňany IX. ročník veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Praha 2016.

Cílem veletrhu je poskytnout co nejvíce informací o vysokoškolském vzdělávání absolventům středních škol a celému spektru zájemců o celoživotní vzdělávání. Jde o možnost setkat se se zástupci většiny vysokých a vyšších odborných škol v České republice a také stále více zahraničních škol.

Na stánku Jobs.cz/VysokeS­koly.cz, který na veletrhu najdete zde, si budete moci v rozsáhlém IT centru vyzkoušet test KAM na VŠ.

Veletrh každoročně navštěvují studenti třetích a čtvrtých ročníků středních škol, zájemci o další vzdělávání různých věkových kategorií, výchovní poradci a odborníci ze školství. Pro každého návštěvníka veletrhu je připraven obsáhlý tištěný katalog vystavujících škol a elektronický katalog s interaktivním rejstříkem studijních oborů. Oba katalogy jsou zahrnuty v ceně vstupného.

Důležitou součástí veletrhu jsou přednášky jednotlivých vystavujících škol pro zájemce o studium. Přednášky a semináře probíhají v přednáškovém sále přímo v prostorách veletrhu a návštěvníci na ně mají vstup zdarma.

Každý návštěvník veletrhu může také zdarma využít poradenský servis, který mu pomůže najít studijní obor, školu nebo fakultu.

Více informací na stránkách veletrhu

Zdroj fotografie: Gaudeamus Praha

Další články k tématu